Hol tudok olyan ruhákat venni, mint, amilyenek Ariana Grandén is vannak?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretem őt nagy példaképem, ezért eldöntöttem, hogy úgy akarok kinézni mint ő. Már van hosszú póthajam, járok szoliba minden nap, hogy barnább legyen a bőröm, (alacsony vagyok, vékony és barna szemű), csináltattam egy hold alakú tetoválást a fülem mögé meg az ujjamra a BABY DOLL feliratot,átálltam vega étrendre, majdnem minden nap iszok Starbucks kávét, és matt fehér mandula körmöket csináltatok már 3 hónapja. Már csak pár tetko és ruha választ el attól, hogy úgy nézzek ki mint ő, de még nem sok megfelelő ruhát találtam. Budapest Allee vagy Westenddel érdemes próbálkozom?2019. dec. 16. 15:07
5/19 anonim válasza:
Erős..főleg a tetkók meg a szoli..
7/19 A kérdező kommentje:
#2 miért sajnálsz?
Egyszerűen imádom őt és a stílusát és nagyon jó példakép és tehetség is egyben. Nincs ebben semmi rossz.
2019. dec. 16. 16:08
8/19 anonim válasza:
én megértem a sajnálatot :D de én nem sajnállak amiért 0 egyéniséged van...
9/19 anonim válasza:
Én csak idézek egy klasszikust: “Megérett az emberiség a pusztulásra”... 😷🤢🤮
10/19 anonim válasza:
Ez egy troll kérdés 😒
Mostanában láttam youtubon több videót is, ahol olyan lányokról volt szó akik egy az egyben le akarták másolni Ariana külsejét, személyiségét, beszédét stb... Beteg fanatizmus
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!