Nagy lábfejre (44) miln női cipőt tudtok javasolni? Hol kaphatóak ilyenek?
Figyelt kérdés
Eddig bakancsokban jártam, amit a férfiosztályon veszek, de még nem adtam föl, hogy normális női cipőm legyen:) Sima csizmát még nem találtam, 43 volt a legnagyobb, de nagyon nyomott, mert széles ia a lábfejem. És nem, nem vagyok elhízva, csak a lábfejem nagy.2019. dec. 15. 20:38
1/6 anonim válasza:
Nem írhatom le sajnos a boltok neveit, mert hirdetésnek minősülne, amiért kivágnának. Így a keresőbe csak annyit írtam, hogy nagylábú nők cipőboltja, és jó, releváns találatokat adott.
Szívesen megnézném azt a nagy lábfejet:).
2/6 anonim válasza:
Júúúj, nehogy eláruld első! Csoda, hogy bármit is írni mertél!
Kérdező: csónak boltban próbáld XD
3/6 anonim válasza:
Nagyon vicces az utolsó, de tényleg...
Martfűn van elvileg egy ilyen bolt, a Högl Shoe, azthiszem ez a neve.
4/6 anonim válasza:
Nem egyszerű,hiába mondják sokan,hogy vannak ilyen oldalak ahonnan nagy méretek rendelhetőek. Valóban van,de mégiscsak más meglátni a cipőboltban és spontán beleszeretni,aztán szembesülni vele,hogy nincs ez a méret.Pedig nekem csak 43 as :)))
5/6 anonim válasza:
Estrella cipők, Nagy Lajos király útján van boltjuk.
6/6 anonim válasza:
Aki ilyeneket ír, hogy csónak boltban, az mi a fszt képzel magáról? Úgy őszintén. Írogass a 35ös lábú nők kérdéseihez, ha nem tetszik valami.
Amúgy deichmannban is szokott lenni, XXL méret van ráírva, vagy pedig a honlapjukon nézd meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!