Széles lábfejre milyen női cipőket tudtok javasolni?
Uniszex cipő vagy neten próbálj rendelni külföldről, ott szélesség szerint is szoktak méretezni. Esetleg vegyél egy számmal nagyobbat, sportcipőnél vagy lapos csizmánál nem olyan gond.
Hegyes orrú cipőket semmiképp nem ajánlom és a lúdtalp miatt a rendszeres magassarkú hordást sem.
Gyorsan telos meroben lemertem, nekem is 10 cm szeles a labfejem elvileg. Nagyon szeles nekem is bar meg sosem mertem.
De en mindig talalok magamban megfelelo cipot. Nike, adidas, converse puma stb sot magassarkum is van a deichmannbol. Mindig nagyobbat veszek mint a labam, de sose jar ki belole a labam. A legtobb cipot legalabbis amilyeneket en nezegetek (pl most nike air forcet vettem) a rikito rozsaszin is 36-48ig van szamozva kb. 🙂🙂
Nekem is széles a lábfejem, és én sokszor azt csinálom, hogy egy kicsivel nagyobb méretű cipőt veszek, de ragasztok bele sarokfogót - tehát szélesebb a cipő, de kicsit “lerövidítem”, hogy hosszában is jó legyen.
Egyébként ha rendes bőrcipőt veszel, az meg tud tágulni, alakul a lábad formájának megfelelően.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!