Pónitrallala kérdése:
Nagyon szeles labfejre magassarku?
Figyelt kérdés
Jovohonapban megyek eskuvore, igy szeretnek egy szep cipot venni, magassarkut. Eleg szeles a labfejem igy nem nagyon talalok ravalot. Nem 10-15cm-es sarkat szeretnek, csak egy csinosat, es nem is szeretnek olyat, mint amit a 70 eves mamak hordanak :D Tudnatok segiteni hol talalhatok mai divatut?2018. jún. 23. 15:58
1/4 anonim válasza:
Próbálgatni kell. Sajnos a mai cipők legtöbbje távolkeleti gyártmány és keskeny. Nekem pl. a 39 es lábamra bizonyos cipőkből 41 es kell, csak a szélesség miatt. L.
2/4 anonim válasza:
Én ebben megyek, bár ez szandál.Széles a lábfejem, erre most jöttem rá, mivel a boltokban a legtöbb ehhez hasonló szandálból a 37-es, ami a méretem volt eddig, nem jött rám.Egyszerűen nem fért bele a lábam a 37-be, a 38-as meg hosszú volt a talprészen.Megrendeltem ezt, és tökéletes lett hosszra, szélességre.
3/4 anonim válasza:
A széles lábfej szép tud lenni:). Ebben pl. szép lenne:
4/4 anonim válasza:
Ezzel én is problémában vagyok állandóan. Úgyhogy netről nem is nagyon merek már rendelni cipőt, mert jó, ha négyből egyet nem kell visszaküldenem, és tudom hordani utána. Sajnos az sem feltétlenül megoldás, hogy egy vagy két számmal direkt nagyobbat rendelek a lábam tényleges méreténél, mert a méretezések általában teljesen összevissza vannak, nem lehet kiigazodni rajtuk. Nekem például vannak 40-es cipőim is, de rendeltem már olyan 41-eset, amit konkrétan fel sem tudtam venni, annyira szűk volt a lábfejnél elöl. De ha ennyire nem is drámai a helyzet, akkor is előfordul, hogy feszít, és pár óra viselés után például a szandál pántja elöl szabályosan belevág a lábamba. Ami szintén annak a jele, hogy sajnos túl kicsi a cipő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!