Ti hol vesztek nagy méretű melltartót, ami nem mamikás és nem csupán fekete, fehér és nude színben van?
Nem tudom, hogy mit számít ez, de tessék, itt az alkatom, csak nagyobbak a melleim.
Jelenleg 65H van rajtam, tökéletes a háta, de alul és felül mászik ki a mellem, ezért kell nagyobb kosár. Így már hihető?
Neked elvileg állításod szerint ennél nagyobb a melled és vékonyabb a hátad. Magadra ismersz? Mert ez nem épp Nicole Scherzinger...
Az alkatomat kérdezted!!!
Szerinted honnan szerezhetnék pont olyan képet, ahol egy akkora mellű nő van, te idióta!!!!
Ha te így rá tudsz egyre keresni, keres rá, és meg is van oldva!
Az alkatomat kérdezte valaki, hogy linkeljek képet. Nyilván magamat nem fogom linkelgetni, vagy arra számítottál?
Nem.
Ebben a videóban szerepel egy 34G-s (ami Magyarországon 75G-nek felel meg) 19. 32-nél mondja. Ennél sokkal vékonyabb vagyok, de a melleim kb. u.ekkorák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!