Ti hol vesztek nagy méretű melltartót, ami nem mamikás és nem csupán fekete, fehér és nude színben van?
Természetesen ennyire nagyok. Nekem már 12 évesen D-s kellett. Azóta lefogytam, és a 75-ös hátméretről a főiskolai évekre 65 lettem, amit azóta is tartok (néha sok edzéssel kicsit segítek a hátamon, és 1-2 centit növekszik), viszont ha hízom, akkor mellre és combra (futok, így próbálom kordába tartani). Tipikus cselló alkat. Vagy inkább Fanta, pet palackban 😂
Vékony a hátam, és tényleg nagyok a melleim. És igen, létezik ekkora méret. Nem művi módon. Magamon tapasztalom. Ölni tudnék kisebb méretekért.
Én “csak” 70/F vagyok, és itthon kb. csak az Tescoban találok ilyen méretet. H-s méretet is láttam ott, I-t már nem biztos.
Viszont a körmérettel én is bajban vagyok. Nagyon kevés a 65-70-es ekkora kosárhoz.
Ha egyet sem találok, azt csinálom, hogy 75/E-s méretet veszek, a legszorosabb csatnál kapcsolom össze, a pántját meg feljebb varrom, hogy ne lógjon.
Köszi utolsó! Nálunk a Tescoban megáll az élet E kosárnál, és ahogy mondod, a pánt mindig gond. Arra számítanak, hogy aki nagy mellű, az automatikusan el is van hízva, pedig nem törvényszerű.
Eddig egyedül Budapesten a Valentin fehérneműben tudtam csak próbálni, ahol vannak nagy méretek, de ott is 25 ezer a legalsó árkategóriájú melltartó ekkora méretre...
Nemtudom merre laksz, de egyismerősöm Szlovàkiàba jár ki melltartót venni.
Pàrkànyba jár ki. És itt talàl magànak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!