Vékony harisnya télen?
Sziasztok.
Én ilyenkor is 20-30 denes térd harisnyát veszek fel nadrág alá mert egyszerűen elég nem fázik benne a lábam. De többen is megerdeztek hogy biztos nem fázik benne a lábam? :) ha fázna vastagabbat vennék fel, na mindegy.
A kérdés más is hord télen vékony harisnyát vagy ez tényleg fura?
Én is vékonyat hordok nadrág alatt 15 esetleg 20 denest.
Autóval közlekedem, a munkám is olyan hogy keveset vagyok a szabadban illetve az irodában ezért nadrággal együtt pont elég.
Ha tartósan kint dolgoznék akkor nyílván már kevés lenne.
F
Az enyém így néz ki:
Vékony vagy vastag térdig érő zokni, rá vastagabb nejlon harisnya és úgy a farmernadrág. Hosszú szárú csizmát vagy bokacsizmát veszek fel.
Ha szoknyát veszek fel, akkor:
Térdig érő zokni, rá vékony nejlon harisnya, rá vastag pamut harisnya és hozzá hosszú szárú csizma.
Én ilyen időben még szoktam, bár nem harisnyazoknit, hanem harisnyát. Mondjuk vékonyat már csak nadrág alá, szoknyához azért már kell a vastagabb. Ha bélelt csizmát/bokacsizmát veszek, akkor simán jó, de ha bélés nélkülit, akkor veszek rá egy pici zoknit, mert a lábfejem fázik vékony harisnyában. Szeptemberben amikor pár napig hideg volt, összeszedtem egy fincsi kis vesemedence gyulladást mert vékony harisnyában voltam balerina cipővel, és ez akkor kevésnek bizonyult... :(
32/n
Én harisnyanadrágot hordok 15-20 denest nadrág alatt.
A kettő pont jó.
F.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!