Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Body és harisnya. Ti hogyan...

Body és harisnya. Ti hogyan hordjátok?

Figyelt kérdés

Ti hogy szoktátok ilyenkor felvenni? Bugyi rá a harisnya aztán ezek fölé a body? Számotokra kényelmes így?

Nekem kicsit kényelmetlen így, tegnap kipróbáltam rövid időre, hogy harisnyára vettem csak föl a bodyt. Így komfortosabb. Más szokta esetleg így felvenni, egész napra nemtudom mennyire lenne jó. Max egy tisztasági a harisnyaba? Vagy ti hogy szoktátok? Lehet hülyén hangzik :)

2019. nov. 25. 11:56
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
74%
Én először fel veszem a bodyt és arra a harisnyát. Én ilyenkor szinte mindig bodyt veszek fel, de én így szoktam, viszont én a body alá nem veszek semmit, az kényelmetlen és nem is néz ki jól.
2019. nov. 25. 12:24
 2/18 anonim ***** válasza:
98%
Én bugyi, body, harisnya. Nem szokott kényelmetlen lenni
2019. nov. 25. 13:33
 3/18 ívy1 ***** válasza:
94%
Felsőruházati body alá veszek bugyit,én a body alá veszem a harisnyát.
2019. nov. 25. 20:05
 4/18 anonim ***** válasza:
74%
Én fiúként hordok bodyt télen, de én nem tudnék venni alá semmit, hülyén is mutat meg baromi kényelmetlen lenne. Ha már nagyon hideg van én is a bodyra veszem fel a harisnyanadrágot, és arra a többi ruhát.
2019. nov. 26. 09:39
 5/18 DDKarlsson ***** válasza:
100%
Én a szoknya vagy a nadrág méretéhez igazítanám. Ha kilátszik a harisnya dereka akkor a body alá veszem, de ha nem látszik ki akkor a body fölé
2019. dec. 12. 18:03
 6/18 anonim ***** válasza:
88%
Bugyi/tanga, harisnya, body
2019. dec. 12. 18:07
 7/18 anonim ***** válasza:
80%
Harisnya (pamut betétes), ha indokolt akkor rá egy tisztasági, és a body van felül.
2019. dec. 21. 08:44
 8/18 anonim ***** válasza:
100%

Bugyi, harisnya, body. régebben viseltem úgy hogy a bodyra húztam a harisnyát csak az a baj hogy nekem a harisnya akármennyire is igyekszek pontos méretet választani az ülepénél mindig picit lejjebb csúszik és az már kényelmetlen egy idő után főleg ha szoknyát veszek fel és nem nadrágot.

Ha a bodyt veszem legfelülre akkor elég jó tartást ad főleg ha a body nem lóg hanem teljesen rám simul akkor biztosít megfelelő tartás és ez nekem kényelmes is. Meg én igyekszem olyan bodyt venni aminek nem kapcsai vannak hanem patent gombos, vagy varrónő ismerősömmel gombokra cseréltetem a kapcsokat. Nekem ez így vált be.

2020. jan. 2. 16:48
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
#8 Én is pontosan így. Jól tartja a harisnyát ha rá van felvéve. Alul a kicsi kapcsokat pedig modernebb lapos horgosra szoktam cserélni.
2020. márc. 9. 20:10
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
Harisnya és arra a body. Nekem is így vált be, mert a harisnya is meg ha leggingset veszek fel egy idő után le akar esni hiába veszek teljen jó méretűt belőle, így a body viszont meg gátolja hogy le csússzon rólam. F.
2020. dec. 26. 08:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!