Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Farmer nadrágot melegítő...

Farmer nadrágot melegítő felsővel illik viselni (férfiaknak)?

Figyelt kérdés
úgy értem, normális utcai viselere. Én nem igazán látom akadályát, de kíváncsi vagyok mások véleményére is...

2019. dec. 1. 23:24
1 2
 11/15 veterán vas ***** válasza:
100%

Az is számít, hogy kinek mi a "melegítő felső"?

Mert van aki egy márkás kapucnis polárfelsőre gondol, és van aki a 70-es éveket idéző, nyúlós anyagú püspöklila végigzippzáras "csehszlovák" mackófelsőről beszél, amibe a nagyfater szokta szőlőt permetezni. :D

Nagyon nem mindegy.

2019. dec. 7. 23:07
 12/15 anonim ***** válasza:
29%
Az volt a kérdés, illik-e viselni normális utcai viseletre. Nem illik. Mindegy, hogy adidas polár vagy nagypapa hozta Ceské Budejovicéből, akkor sem igényes döntés.
2019. dec. 7. 23:23
 13/15 anonim ***** válasza:
55%

„akkor sem igényes döntés.”

Ezt hol is vésték márványba?:)

2019. dec. 8. 00:26
 14/15 anonim ***** válasza:
29%
Sehol nem vésték márványba, arról szól a dolog, hogy megtisztelem a közösséget, ahova megyek azzal, hogy nem sportcuccot veszek fel, ezáltal engem is komolyabban vesznek. Nyilván én is látok melegítőfelsőt, -alsót viselő férfiakat hivatalban, iskolában, orvosnál, nem tiltja semmi ezt a ruházkodást, de attól én (és mások) még tarthatják igénytelennek.
2019. dec. 8. 15:50
 15/15 anonim ***** válasza:
55%

Akkor igénytelen vagyok a szemedben. Egy monokróm, tudatosan megkomponált, mérethelyes, tiszta outfitben, csak mert a felső sportruházatnak számít. Ennyi.

A legkevésbé sem érdekel valami sznob min hüledezik.

2019. dec. 8. 19:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!