Rövid szövetnadrág harisnyával?
Gyakornok vagyok egy multi cégnél.
Általában elegánsan szoktak menni dolgozni.
Kérdésem,hogy megetek rövid elegáns szövetnadrágban fekete harisnyával? Nem az a magyon vékony harisnya,hanem 40’denes. Kb combközépig vagy kicsit feljebb ér a nadrág.
21L
Ezzel csak magadat minősíted, színházba mindegy mibe megy az ember ott senki nem ismeri, de munkahelyen más a dolog.
A másik ami elgondolkoztat hogy ez a szerelés felér a zokni szandál szintel ugyanis rövid nacit melegben viselünk harit meg a hideg ellen vesszük fel, a kettő együtt elléggé vicces és szánalmas.
F.
Végül nem vettem fel.
Utolsó: Hát eléggé érdekes:DDD az egyetemen minden 2.lány állandóan jár rövidgatya,fekete harisnya(ami kicsit átlátszóbb) kombóval:D és eléggé jól tud kinézni..de biztos mi vagyunk a szánalmasak...
mimden fiúnak tetszik, hát úgy néz ki a gyakori kérdéses pasiknak nem:D de ez kit érdekel ugye....
Itt most nem egy proli forrónadrágot kell elképzelni,hanem egy alegánsabbat,normálisabbat. Pl ilyet:
[link] (Itt az első kép)
Kérdező!
Jajjj! Elnézést kérek ha az egyetemen így járkál minden 2. Ribizli akkor emelem a kalapom!
A felsőoktatás az egészen más oda már félistenek járnak akiknek persze mindent szabad és a cselekedeteikben nincs kivetni való.
Örülök,hogy ezt a tudtomra hoztad így már egészen más a helyzet....
Jó,hát nekem nem rondák:D mindenkinek más az ízlése.
Nem tudom hova jártál egyetemre, nálunk akkor is sokan járnak így (fővárosban egy egyetem)
Egy egyszerű kérdésből elég szánalmas vita keveredett :D
Úgyhogy én ezt most le is zárnám azzal,hogy Más öltözködési stílus tetszik a 20-30-40-50 éves korosztálynak és azon belül is mindenkinek más tetszik.
Pont:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!