Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Más is hord még utcára szandált?

Más is hord még utcára szandált?

Figyelt kérdés

Egész ősszel szinte végig szandálban járok, de szinte senki mást nem látok így az utcán.

Ahogy egyenletesen hűlt az idő, szép lassan hozzászoktam zokni nélkül, egyik nap se volt olyan hirtelen lehűlés, hogy úgy érezzem váltani kéne. Más is van így ezzel?

2019. nov. 27. 15:35
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Jól bírod a hideget :-)

Hétfőn vagy kedden láttam egy lányt a városban kabátban, harisnyában és papucsban.

Először furcsálltam is, biztos reggel sietett és elfelejtett cipőt húzni...

Aztán rájöttem, hogy ott dolgozik valamelyik boltban, van bent papucsa, és abban szaladt ki valaminek.

2019. nov. 28. 21:48
 12/17 A kérdező kommentje:
Ja, én is max ilyet látok, hogy munkahelyhez közel. Olyat nem mint én, hogy alapból szandiban megy el otthonról, mondjuk decemberben már lehet, hogy nekem is hideg lesz, még meglátjuk :)
2019. nov. 29. 00:30
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Én ha lehet papucsban jatok, de ennek az az oka, hogy be van gyulladva a labujjam
2019. nov. 29. 12:02
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem szeretem a szandált, nyáron sem viselem, de már nem is a legvékonyabb cipőm hordom. Hétfőtől meg lehet, hogy felveszem a bakancsom.
2019. nov. 30. 20:23
 15/17 anonim ***** válasza:
Még mindig szandálba jársz?
2019. dec. 4. 14:21
 16/17 A kérdező kommentje:
Hát így hóban már nem. :D Te?
2019. dec. 4. 21:25
 17/17 anonim ***** válasza:
67%
Én még mezítláb járok.
2019. dec. 5. 14:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!