Lányok, ti hogyan rendszerezitek a fehérneműket?
Figyelt kérdés
Én egy szekrényben tárolom a bugyikat összehajtogatva. De pár nap elteltével mindig nagy a rumli. Ti hogyan oldjátok meg2019. nov. 24. 08:57
11/17 anonim válasza:
Soha nem jutott eszembe összehajtogatni :D fiókban vannak, nem rendszerezem. Minek?
12/17 anonim válasza:
melltartó bugyi zokni harisnya hálóing bodyk egyéb fehérneműk ömlesztve 2 fiókban, nem tudom egyszerűen megtartani a rendet :)
13/17 anonim válasza:
Be van hányva egy polcra, aztán néha rendezgetem, szanalom stb. De alapból mindig kupis.
14/17 anonim válasza:
3 fedélnélküli cipősdobozom van egy ruhásszekrény polcán.
Bugyis, melltartós, zoknis.
15/17 anonim válasza:
Szekrényben kosarakba van kategóriánként bedobálva és úgy sorakoznak a polcon. Egyszerű rendszer. Pár olcsó müanyagkosár kell vagy cipősdoboz. Aki nagyon fancy vehet drágábbat fából, anyagból, masszívabb műanyagból.
16/17 anonim válasza:
Halmokba all a babzsakfotelembe sajnso..
17/17 anonim válasza:
Dobozban a szekrényemben fajtáként rendszerezve. A bugyiknak 3 doboza van. Tanga, normál, francia. Harisnyák összehajtogatva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!