Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hol szoktatok fehérneműket...

Hol szoktatok fehérneműket vásárolni?

Figyelt kérdés

őszintén szólva a bugyikkal és zoknikkal vagyok bajban. régebben főleg a h&m és c&a-ban vettem, de borzasztó gagyi a minősűgük, a zoknik gyorsan elhasználódnak, a bugyik meg kinyúlnak.

nem szeretnék 1 db bugyiért kiadni 3-4ezreket, zoknira szintén nem. tudtok valami olcsóbb és jobb minőségű verziót? akár online rendelős is lehet!

2018. febr. 5. 14:38
 1/10 anonim ***** válasza:
Kínaiból 3 db alsógatya ezeöccá.
2018. febr. 5. 15:09
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Zoknit a Tchibo-nál veszek, évekig bírják.

Bugyit/melltartót már csak a Tescoban, F&F. Meglepő, de minőségben verik a Tezenist, Calzedóniát, és olcsóbb is.

2018. febr. 5. 15:48
 3/10 anonim ***** válasza:
F&F szintén. Nagyon jó minőségük van.
2018. febr. 5. 16:34
 4/10 anonim ***** válasza:
Kínaiban szoktam, azért lehet látni melyik készült jobb anyagból, azokat szoktam megvenni.
2018. febr. 5. 18:49
 5/10 anonim ***** válasza:

Piacon veszem a bugyikat párszázért, teljesen jók. Régen kínaiban is vettem,de az utóbbi időkben csak borzalmasan idétlenségeket láttam, vagy a szabása nem volt jó, vagy az anyaga, vagy a színe... Nincs nagy igényem, de a kínai nekem nem jön be. A piacon viszont rögtön találok jókat.

Zoknira jó a kínai.

A melltartó az, amiből a drágább minőségit szeretem (bár kínaiból is van egy, éppenséggel elmegy, de inkább a jókat hordom), de a tizensok éveseim olyanok, mint új korukban, pár évtizedig lehet, hogy nem kell új... Igaz, ritkán veszek fel melltartót, mert itthon vagyok, de akkor is eszméletlen, milyen tartósak. A zokni bezzeg fogyóeszköz.

2018. febr. 5. 19:02
 6/10 anonim ***** válasza:
Bugyit kinaiban, árusoktol aluljároban (ez is kinai?, de kizárolag pamutot. 500-600 ft, és teljesen jok. Néha egy tezenis vagy oysho belefér. Zoknit turiban, hádában vadi ujakat szoktam kifogni, full pamut, és 3-400 ft.
2018. febr. 5. 20:50
 7/10 Metionin ***** válasza:
Melltartót és bugyit a tescoban, bugyit még a pepcoban. Zoknit a C&A-ban vagy kínaiban. Van vagy 6 pár olyan vastag thermozoknim ami már vagy 3 éves és kínais.
2018. febr. 5. 22:25
 8/10 anonim ***** válasza:
F&F Megvagyok elégedve velük.
2018. febr. 5. 23:20
 9/10 anonim ***** válasza:
Zoknit/harisnyát H&M-ben szoktam venni, szerintem vannak egész jók, illetve még Tenezisből van néhány. Bugyit az Oysho-ban, illetve néha H&M. Melltartóm kb minden üzletből van 1-2 db, H&M, Intimissimi, Triumph, ahol találok jót. Nyilván nem a legolcsóbb de szerintem inkább megéri egyszer kiadni érte többet, és aztán hordani sokáig, mint hogy tönkremenjen pár hónap után (nálam ez főleg melltartóknál fordul elő).
2018. febr. 6. 00:51
 10/10 A kérdező kommentje:
melltaróval nincs gondom a h&m-nél pl, de a bugyijaim úgy kinyúltak, hogy már kb leesnek rólam
2018. febr. 6. 21:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!