Hol szoktatok fehérneműket vásárolni?
őszintén szólva a bugyikkal és zoknikkal vagyok bajban. régebben főleg a h&m és c&a-ban vettem, de borzasztó gagyi a minősűgük, a zoknik gyorsan elhasználódnak, a bugyik meg kinyúlnak.
nem szeretnék 1 db bugyiért kiadni 3-4ezreket, zoknira szintén nem. tudtok valami olcsóbb és jobb minőségű verziót? akár online rendelős is lehet!
Zoknit a Tchibo-nál veszek, évekig bírják.
Bugyit/melltartót már csak a Tescoban, F&F. Meglepő, de minőségben verik a Tezenist, Calzedóniát, és olcsóbb is.
Piacon veszem a bugyikat párszázért, teljesen jók. Régen kínaiban is vettem,de az utóbbi időkben csak borzalmasan idétlenségeket láttam, vagy a szabása nem volt jó, vagy az anyaga, vagy a színe... Nincs nagy igényem, de a kínai nekem nem jön be. A piacon viszont rögtön találok jókat.
Zoknira jó a kínai.
A melltartó az, amiből a drágább minőségit szeretem (bár kínaiból is van egy, éppenséggel elmegy, de inkább a jókat hordom), de a tizensok éveseim olyanok, mint új korukban, pár évtizedig lehet, hogy nem kell új... Igaz, ritkán veszek fel melltartót, mert itthon vagyok, de akkor is eszméletlen, milyen tartósak. A zokni bezzeg fogyóeszköz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!