Milyen női ruhákat tesztek a szárítógépbe? Betartjátok az utasításokat?
Amíg a drágább ruhák mind ősszementek, addig a Pepcos nem.
Vegyél egyet ,próbáld ki.
Semmit sem teszek szárítógépbe! Nekem minden kelmém meg tud száradni gép nélkül is, hihetetlen nem?
Nyáron egyes darabok percek alatt megszáradnak, ha kiakasztom. De télen is megszárad akár kint, akár a padláson, még ha több nap is kell hozzá, bent a fűtött fürdőszobában meg újfent hamar száradnak, szóval....
Ráadásul tudok annyira előre gondolkodni, hogy ne a használat előtti utolsó órában jusson eszembe kimosni a holmit. Amúgy meg van annyi ruhám, ágyneműm, hogy ne mindig ugyanazt kelljen használnom.
MIndenki jön a nagy környezetvédelemmel, és ilyent használ, ami teljesen felesleges és ezerrel eszi az áramot...
Mindent bepakolok, nem veszek ilyen-olyan kényes anyagokat, nem szeretem kitépni a hajam. Pamut ruháim vannak, 40 fokos mosás + szárítást bírnak.
Annyi, hogy a melltartókat nem szárítom gépben, mert megnyúlnak (vagy valami ilyesmi, anyósom tanácsolta hogy azokat ne).
Amúgy soha nem költök sokat ruhára, H&M-es, Tescos meg Aldis/Lidl-ös ruháim vannak többnyire.
Köszönöm a válaszokat! Ezek szerint jól gondoltam, hogy a "márkás" darabokkal lesz itt a fő probléma. Baromira örülnék egy igazi slow fashion boltnak, a legközelebbi, ahonnan rendelni tudtam volna, valami 20 ezerért adja a pólók darabját, az meg már azért erősen a tűréshatáromon felett mozog :D Akkor kísérletezem majd azokkal az üzletekkel, amiket ajánlottatok.
Kedves 5-ös! Örülök, hogy te minden este nyugodt lelkiismerettel hajtod álomra a fejed! Csak így tovább! :)
kösz, ötös, igazad van, mért is nem fulladunk meg az asztmánkkal a penészedő lakásunkban, a száradó ruhák által csinált párában, ha egyszer van más lehetőség is. de örülök neki, hogy egy ilyen kis hisztigépnek a tágas családi házában van elég ideje és ruhája, hogy ökotudatos tüncimünci instap.csa lehessen.
kérdező, a hm,ca, a takko, a new yorker ruhái biztos száríthatók, kivéve ami komplett műszál, vagy kötött anyagú. ja, meg ne tedd be azt, amin nyomott minta van.
pamutot/pamutkeveréket keress, annak bírnia kéne
Nyomott mintás ruhákkal nekünk eddig nem volt bajunk a szárítóban.
Amúgy nekem speciel az allergiámon RENGETEGET javított a szárítógép, ég és föld a különbség. :) Nyáron is gyorsan átfújatom a ruhákat a géppel, miután megszáradtak kint, imádom, hogy nem folyik t@knyom-nyálam ha felveszek egy pólót. :)
Amúgy kíváncsi lennék, hogy melyik energiatakarékosabb vajon, ha megy 1-2 óráig a szárító, vagy ha 2-3 napig sokkal jobban kell fűteni, hogy száradjanak a ruhák, esetleg újra kell mosni mert bebüdösödnek....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!