Miért nem lehet szárítógépbe tenni a pam. Lborból (mintás) rendelt pólókat?
Figyelt kérdés
2017. dec. 15. 14:06
2/4 A kérdező kommentje:
Pamutlabor csak nem tudom, hogy reklámnak számít-e, ezért inkább nem akartam kiírni.
2017. dec. 15. 14:33
3/4 anonim válasza:
A cégnevek kiírása nem reklám, anélkül viszont legtöbbször érthetetlen a mondanivaló.
Valószínüleg csak túlzott óvatosság, a pamuttal elöfordul, hogy összeugrik, ha túl melegen száritják gépben - és a reklamációkat akarják elkerülni.
Ha gondolod, egy darabbal megpróbálhatod, hogy miként vielkedik a te gépedben - és ha semmi baja, akkor a többi is mehet.
4/4 anonim válasza:
Nyomott mintás van a polokon amik nyilván megserulnek a forró szárítás miatt.
Nem értem miért kellene szaritogepbe tenni. Mosd ki és teregesd ki.
Nem véletlen nem vállalnak garanciát a pólóra ha nem fogadod meg a kezelési útmutatót.
Amúgy is a szárító minden ruhanak árt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!