Mit vegyek fel? Vki segít?
Figyelt kérdés
Egy fiúnak szeretnék tetszeni,és nem tudom,milyen ruhát vegyek fel?Szeretnék tetszeni neki,de nem akarok mélyen kivágott felsőt,vagy miniszoknyát felvenni...Vki tud tippet adni?Fiúk,nektek mi tetszene,ami nem k_rvás?
L.15
2010. júl. 18. 20:59
1/6 anonim válasza:
Ruha, mindenképpen ruha!! A fiúk imádják a szoknyás nőciket.
26l
2/6 anonim válasza:
Szerintem p|csagatya, valami szép felső és egy saru :)
Vagy ha nem p|csagatya, akkor olyan térd fölötti.
Vagy ahogyan az előttem szóló mondta, valami egyberuha. De az a te korosztályodnak nem biztos hogy tetszik.
14/L
3/6 A kérdező kommentje:
Köszi a tippeket:)
2.válaszlónak pedig:lehet,hogy nem tetszik a korosztályomnak?Ezt hogy érted?Te 14 vagy,én meg 15...sztem egy korosztályba tartozunk:S
2010. júl. 19. 12:04
4/6 anonim válasza:
farmersort a fiuk imádják kivágott felsö és saru vagy szandál és kész is:)
5/6 anonim válasza:
Szia! Én a ruhára értettem, hogy nem biztos hogy tetszik a te korosztályodnak, mivel az elő válaszoló 26 éves, te meg 15. Nem tudom hány éves fiúnak akarsz tetszeni, de én úgy vettem észre hogy a korombeli fiúk inkább azt a változatot preferálják, amit én írtam.
6/6 A kérdező kommentje:
Jaa:)
Amúgy 19 éves:)
2010. júl. 20. 15:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!