Miért gáz a zokni-szandál párosítás?
Hatékonyan meggátolja a lányokkal az ismerkedést.
Más hátránya nincs.
"a szandált azért viseled, mert melege van a lábadnak, a zoknit viszont pont azért szoktad, mert fázik a lábad"
EZ így nem igaz!
A szandált azért hordják az emberek, mert meleg van, de a zokninak nem az a szerepe, hogy melegítsen, hanem az is - föleg vékony zokni esetén - hogy felszívja az izzadtságot, illetve megggátolja a feldörzsölödést!
Miért kell ugyanazt újra meg újra megkérdezni?
https://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__oltozkodes_..
2-es
Nahát. Persze a téli kabát bokavillantással, meg a miniszoknya kabáttal, a hosszú gatya trikóval ezek mind rendben vannak.
Nálam is ez, hogy érthetetlen, most akkor fázik az illető vagy melege van?
Plusz szerintem nem illendő és nem esztétikus, ha kilátszik a fehérnemű.
Ugyanitt nem értem a #9-es által vázolt öltözeteket se ("téli kabát bokavillantással, meg a miniszoknya kabáttal")...
A trikó & hosszúnadrágot mondjuk értem, jelenleg is abban vagyok, nagyon egyszerű okból: kint hideg van, így muszáj hosszú nadrágban és kabátban útnak indulnom reggel, viszont az irodában úgy be van fűtve mint a pokolban, így trikóban is izzadok. Még keresem a jobb megoldást. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!