Lányok és pasik egyaránt: Szerintetek ez a melltartó "nagymamis"?
Igen, én a heherészős nyomit is kidobnám, elég érdekes humora van, ha egy egész délutánt el tud vigyorogni egy ruhadarabon. Akinek ez az igazi pasi, annak rossz hírem van, ezek fiúk, nem férfiak.
A világ legdrágább és értelmetlenebb dolga venni egy melltartót, hogy a másik levegye rólad. De csicskuljunk be.
Nem egy mai divat melltartó, de a mérete alapján nem sok lehetőséged van válogatni.
Nekem is nagy mellem van, így tudom, hogy nem egy élmény a vásárlás.
Ha a megfizethető kategórián belül szeretnél maradni, akkor pl. a Tescoban tudsz venni F&F fuller bust melltartót vagy még a H&M-ben is szétnézhetsz. Ezek sem túl díszítettek, de talán nem botránkozik meg annyira rajtuk a barátod.
Elhiszem, hogy rosszul esik a megjegyzése, még akkor is ha "poénkodott".
Mondd meg neki, hogy csak olyat tudsz venni ami van a méretedben. Lehet lövése sincs arról, hogy mekkora macera nagy mellre vásárolni.
Én nem gondolnám, hogy ez nagyis. Az én nagymamám, de még anyukám is csak merevítő nélküli melltartót hord.
Ez inkább a nagyi melltartó, de ez is inkább egy szebb fajta nagyi melltartó.
Szinte 100% ilyet hord a nagyim is
21/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!