Miért nyikorog a latex leggings? Lehet vele valamit kezdeni?
Figyelt kérdés
Vettem egy ilyen nagyon fényes lakk hatású legginget. Elég sok emberen látok mostanában úgyh felteszem ez a divat...
Sajnos ahogy megyek benne nagyon hülye hangja van és tiszta idegesítő. Én nem tudom mások mit csinálnak ezzel? Vagy csak én vettem rosszat és lehet h a jobb minőség v más márka nem nyikorog?
2019. nov. 12. 21:16
2/7 anonim válasza:
A latex az ilyen, ezt választottad.
Ezért nem érdemes ész nélkül követni a divatot.
(Szvsz borzasztóan közönséges is, de ez már nem tartozik a kérdéshez.)
5/7 ívy1 válasza:
Jól néz ki,de nem tudom mi lehetne vele kezdeni.Nekem bőrhatásúak meg lycra anyagúak vannak azokkal nincs baj,és nagyon kényelmesek.
6/7 anonim válasza:
Jobb minőségű lehet hogy nem nyikorog(próbafülkében járkálni kell benne és kiderül).Combod esetleg nem ér össze?
Egyébként nem divat a latex(legalábbis nálunk vicc kategória).
7/7 mikeXxX válasza:
Általában ez akkor van ha vastagabb a combod és összeérnek járás közben vagy gagyi az a anyaga vagy csak be kell " törnie " de én férfiként örömmel látom ezeket a nadrágokat😊 ezt most jó hogy divat lett . 40f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!