Ezt a ruhát felvehetem osztálytalálkozóra? Vacsi is lesz szal ki kell öltözni.
Egyébként kérdező, azt veszel fel, amit akarsz. Ha képtelen vagy elfogadni, hogy itt 99%-ban mindenki ellenzi ezt a ruhát, az a te problémád, és még magyarázatot vársz, pedig jónéhányan már megtettük.
De tényleg olyan ez a ruha, mintha be lennél tekerve körbe egy függönnyel.
Hány éves vagy?
Kérdező megpróbálom megfogalmazni neked a többiek gondolatát:
Ez a ruha pont úgy néz ki, mintha leakasztottad volna a legolcsóbb miniruhát a kínai piacról, majd hozzá varrtad volna a függönyötöket, hogy kicsit "feldobd"
Nem tudom minek akart ez készülni, mert miniruhának, a diszkóba, túl színházias az átlátszó résszel, kisestélyinek meg a ruha szatén anyaga nem passzol, és legalább térdig kellene érnie.
Szóval ez a ruha nálam az a kategória amit sehova nem tudnék felvenni, mert diszkó ból kinéznének, hogy minek öltöztem kisestélyibe, az operáből meg kinéznének, hogy minek öltöztem szajhának.
Érted már a problémát?
Drágám inkább vegyél fel egy szép szoknyát egy csinos blúzzal vagy inggel. Én meglátnálak kiröhögnélek ebben a ruhában. Annyira ízléstelen és ronda, gagyi hogy csak na.
Sajnos nincs ízlésed ez itt is látszik. Gondolom a képen te vagy. Nálam már az kiverte a biztosítékot hogy harisnyát vettél fel egy nyitott orrú és sarkú szandálhoz...ezek után hagyjuk is :D
Kérdező!
Ne is törődj ezekkel a bunkó válaszolókkal, egyszerűen szard le őket! Csak írígyek, mert nekik nincs ilyen szép alakjuk, mint neked! Vedd fel nyugodtan,ha jól érzed magad benne,,és kész!
42.Ffi.
#24: szebb alakom van, és van ízlésem is.
A nyaklánc is nagyon gagyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!