1/20 anonim válasza:
Hát, ha bálba mentek, akkor igen.
2/20 anonim válasza:
Attól függ, hova mentek/ mit csináltok. Egy sétához, mozihoz túlzás. De egy elegáns étteremben vacsizni jó szerintem.
3/20 A kérdező kommentje:
Nem tudom még hogy mi lesz a program. Szerintem beülünk valahova, utánna séta.
2019. aug. 28. 18:10
4/20 A kérdező kommentje:
Miért bálba illene inkább?
2019. aug. 28. 18:11
5/20 anonim válasza:
Akkor a magassarkú nem túl kényelmes, szerintem valami lazábba menj.
6/20 anonim válasza:
Évnyitóra mész? Arra kb jó, amúgy nem. Rövid a szoknya,a cipő ronda, és nem sétához való. Vegyél fel balerinát, meg egy nyári, mintás egyberuhát. Nagyon sok szép van. Kényelmes is, meg elegáns. Nem fogsz meghalni séta közben. Ez így röhej.
7/20 anonim válasza:
Ezek a csipkeutánzat izék már 20 éve kimentek a divatból
Vegyél fel egy csinos, világos nyári ruhát, egy normális cipővel vagy ha ragaszkodsz ehhez a 3,14navillantós szoknyautánzathoz, meg cipőhöz, akkor egy lazább, rövid ujjú pasztel felsővel és testszínű harisnyával tedd
8/20 anonim válasza:
És vágass 5-10 cm-t a hajadból, nagyon töredezett! ☹️🥺
9/20 anonim válasza:
Szerintem is túlzás. Kicsit hétköznapibb jobb lenne, az is lehet csini :) ez a fekete-fehér tényleg olyan évnyitós szett :D nem jó
10/20 anonim válasza:
Nekem is az évnyitó ugrott be. Nagyon vicces akartam lenni, hogy ezt leírom, de elkéstem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!