"7:szoknyautánzat?miért gondolod ezt? Nem értem." mit nem értesz, kb a bugyid színét meg tudom mondani - egy szoknya takar valamit.
Nem tudom milyen első randid lesz, de a képről ez ordít: "olcsó vagyok, mindegy ki, csak dugjon végre meg"... nagyon nem, ha egy csaj így jönne el egy randira velem, menekülnék. Pedig egész csinos vagy, attól eltekintve, hogy süt a ruháidról, hogy sok ízlésed nincs, a kínaiból öltözködsz és az a csipkefüggöny még kövérít is. A fekete harisnya meg temetésre való.
Egy elegánsabb fehér vagy bézs alapú A vonalú apró mintás rövid ujjú nyári ruha egy fehér balerinával, vagy egy max 2-3 cm-es sarkú szandállal sokkal ízlésesebb lenne. Estére viszel hozzá egy könnyű kardigánt vagy kendőt. --> alkalmas sétára és egy fél elegáns helyre beülni.
Vagy valami pasztell szint ajánlok. Egy kellemes pasztell zöld vagy rózsaszín ing/blúz, egy fekete nadrággal, fekete balerinával és egy fekete könnyű blézerrel, ha eleve egy elegánsabb étterem a cél, viszont előtte lenne sétálós program.
Ha meg nagyon ezt a fekete-fehér témát akarod nyomatni, akkor
esetleg
de business meg smart casual estén is bedobnék valami színt - ha más nem egy szürkét még, de a pasztell itt is jó.
Egész őszintén, ami a képen van, azt én elégetném a helyedben. Nem divatos, olcsó hatású, előnytelen neked, az a fémsarkú cipő meg a csipkefüggöny még ocsmány is.
És igazán bocs, nem akartalak lehúzni, de kinyitottam a képet és a "Jézus, mi a fene ez a csajon???" ugrott be...
Csinos lennél, ha megfelelő holmit viselnél, és gyanítom, hogy a mindennapi ruháid sem neked valóak.
Nem tudom milyen a többi ruhád, de ha felteszel ide még párat, szerintem mindenki szívesen segít, hogy mi az, ami még felvehető és mi az amit dobj a ruhagyűjtő konténerbe. Illetve, ha leírod, hogy milyen jellegű tevékenységeid vannak (sport, munkahely jellege, szabadidős elfoglaltságok) ill. a kedvenc színeidet, akkor ajánlunk neked pár alap ruhadarabot, amit kombinálhatsz.
Amúgy sok sikert a randihoz! :)
Szörnyű ne haragudj, tényleg mintha az évnyitóra készülnél.
Ez a magas sarok teljesen felesleges, különösen ha sétáltok, csak nevetségesen nézne ki a tipegés a srác mellett, ha meg beültök valahova, akkor meg nem is látszik.
Személy szerint ezt a felsőt soha sehova nem venném fel, kb. 5-10 éve volt ez a csipke divatos tinik körében, de ha ragaszkodsz hozzá, akkor inkább nadrággal venném fel. Az kényelmesebb és nem nyújt olcsó benyomást. Ez a miniszoknya szerintem sok az első randira, hogyha komolyak a szándékaid.
Nem mellesleg elég meleg van még a harisnyához.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!