De ha a másik fel akar rendesen, rétegesen öltözni az már bezzeg baj.
2019. nov. 14. 09:24
22/29 A kérdező kommentje:
Tegnap nagy nehezen de sikerült venni magamnak egy bodyt, hát a vásárlás nem volt annyira egyszerű de sikerült meg oldani. De úgy volt a leg egyszerűbb ha őszinte voltam az eladóval és kérek perec mondtam neki hogy saját részre kellene hűvösebb időben venném fel. De nagyon rendes volt az eladó hölgy, mert így tudta hogy csak olyat mutathat nekem ami nem olyan..... Sima fehér pamut, hosszú ujja van, nagyon jó puha az anyaga. Nem is kellett fel próbálnom, mert mondta ez jó lesz rám, és lent sem fog szorítani. De tényleg így lett, késő volt már mire haza értem, de zuhanyzás után rögtön fel is vettem, és hát azt kell hogy mondjam, makulátlan, maximálisan kényelmes viselni. Annyira hogy este le sem vettem magamról, még most is rajtam vam:)! Egyszóval nagyon be jön, tetszik :)! Ilyet még venni fogok az biztos!
2019. nov. 14. 10:23
23/29 anonim válasza:
Na! Látod kedves kérdező, mennyi komfortos kényelmes és ötletes ruhájuk van a nőknek?
Nekünk férfiaknak meg a sok mocsok gyártó néha zsákvászon anyagú szharokat árul mert sajnos még a hiú kisfiúk miatt még mindég sokan azt hiszik, hogy attól leszel férfi ha megfagysz vagy betyárnak öltözöl a sok bő szharokra gondolok.
Nekem is sokmindenem van a női osztályról , párat a párom mutatott meg hogy milyen kényelmes és azóta is azokat viselem.
Egészséget neked a viseléséhez!
F/43
2019. nov. 14. 12:10
24/29 A kérdező kommentje:
Igen nagyon kényelmes!!
Sokak számára biztos el szomoritó hogy én nem követem a divatot, magasról le sz@rom. De hála istennek van egy két bolt ahol normális ruhát lehet venni. De ez a mai divat... mert annak nevezik, de a szakadt nadrágból divatot csinálni nem is tudom hogy lehet. Meg a bokáig érő nadrág na attól fél áll a szőr a hátamon!!!
2019. nov. 14. 13:35
25/29 anonim válasza:
Utóbbi kettőben egyetértek. Bár még mindig nem értem, hogy egy fém vagy műanyag patent hogy a fenébe nem nyom alul??
2019. nov. 15. 20:47
26/29 anonim válasza:
Igazából nem tud nyomni a kapocs mert fedésben van, és úgy van kialakitva a body alsó része hogy hozzád sem ér. Legalább is amit én hordok azok ilyenek, de szerintem mindegyik ilyen lehet. Ha nagyon akarnám akkor azt mondanám hogy próbálj fel egy bodyt és még látod milyen, de én inkább nem mondom, mert utána nekem senki ne mondja azt hogy rá akarok erőltetni valakire valamit. Én saját magam döntöttem úgy hogy ki fogom próbálni a bodyt. De nagyon jól döntöttem.
2019. nov. 16. 09:34
27/29 A kérdező kommentje:
Abszult nem venni észre, engem legalább is nem zavar, ha nem kérdezted volna akkor nem is figyeltem volna rá. Tökéletes a body azon részének a kiállítása!
2019. nov. 16. 17:08
28/29 anonim válasza:
Nekem is sikerült venni bodyt, végül is unokanővérem segített a vásárlásba, őt avattam be ebbe a dologba hogy mit is szeretnék venni. De azért is volt így jó mert pont ő is venni akart magának, és abszolút nem ellenezte sőt azt mondta tök szupi hogy veszek magamnak ilyet mert nagyon hálás ilyen időben bodyt hordani. Az igaz hogy úgy nézek ki benne mint egy nagy baba, de azt le számítva teljesen ok. Nem vág és nem nyom sehol, igaz kicsit vacakolni kell vele, de az belefér. Köszönöm fiuk.
2019. nov. 23. 11:30
29/29 A kérdező kommentje:
Na ennek örülök, ügyesen meg oldottad, te is a body vásárlási dolgot.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!