Ilyen vagy valami hasonló thermo bodyt szeretnék ki próbálni fiúként! Vélemény?
Elsősorban azokra a véleményekre lennék kíváncsi amit fiuk írnak, mivel én is az vagyok de még hallgatoma lányokét is.
Szia,
Nemrég volt kint nekem is egy hasonló kérdésem, felemás reakciókkal. Azóta volt már rajtam párszor atléta szerű ujjatlan body és nekem bejött. Ha jó a méret semennyire nem fog szorítani, ahhoz elég rugalmas az anyaga. Az alul lévő kapocs pedig nálam pont olyan helyre esett ahol nem zavaró. A wc is simán diszkréten elintézhető benne, csak a nagy dolognál kell megszokni pár új mozdulat sort, amiért kárpótol, hogy nem kell igazítani a derekad.
A mai világban már divat lett mindenre azt mondani, hogy "buzás" bármilyen gondolkodás nélkül. Én pár nő ismerőssel beszéltem róla és senki sem tartotta cikinek, sőtt segítettek is választani. Meg amúgy sem látja senki mi van rajtad. Kerestem férfit is, de abból nem találtam semmi értelmeset, szerintem nyugodtan válaszhatsz nőit, a lényeg, hogy jó méret legyen.
10!
A lényeg az hogy nem vagyunk egy állásponton, mivel a nők kivívták az egyenjoguságot így rájuk is vonatkozik az ha férfi vagy férfias ruhát vesznek fel akkor ők is homárkásan néznek ki. Ennyi!
Ezen nem kell vitatkozni te úgy látod, én és mint itt a kommentekből beigazolódott mindenki másképpen látja a dolgot.
Hát ha ennyi pozitív hozzá szólást olvasva, én is kedvet kaptam hogy ki próbálom a badyt milyen is lehet. Már régóta agyalok rajta, de valamiért sosem tettem, de itt látok elég bizonyítékot arra hogy igen is el szánjam magam rá!!!!
Fiuk ti akik hordotok tudnátok ebben segíteni? Gondolok itt maga a body vásárlásra méret választásra meg ilyenekre. Köszönöm.
# 17
Próbáld ki nyugodtan, sok veszíteni valód nincs, maximum pár ezer forint. Otthon illetve ruha alatt pedig senki nem fogja látni, hogy mi van rajtad. Meg amúgy sincs semmi közük hozzá.
A vásárlásnál mindenképp nagyon fontos a méret, ha nem jó akkor szinte biztos, hogy kényelmetlen lesz.
Ezen felül is eléggé eltérhetnek vastagságra, kialakításra. Ez már inkább egyéni preferencia.
A legegyszerűbb, azonban legtöbb "bátorságot" igénylő folyamat, ha bemész egy boltba, majd elmondod az eladónak, hogy mit szeretnél.
Van arra is esélyed, hogy nagyobb boltba találj, ott csak bedobod a kosárba, akár több ruha közé és besétálsz a próbafülkébe.
Esetleg vásárolhatsz interneten is de itt elég nehéz dolgod van. Bodyknál nem igazán szoktak mért hosszokat feltüntetni, de ha mégis, nem tudod előre mennyire fog nyúlni az anyaga.
Ha van olyan nő ismerősöd akit be tudsz vonni a dologba akkor kérd a segítségét és véleményét, a legtöbb tanácsot talán innen lehet szerezni. Én eddig akiket megkérdeztem, mert bíztam bennük, hogy nem értik félre a dolgot mindenki nagyon pozitívan reagált és örömmel segített. Valamiért inkább csak férfiak közt ciki egy ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!