Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ilyen vagy valami hasonló...

Ilyen vagy valami hasonló thermo bodyt szeretnék ki próbálni fiúként! Vélemény?

Figyelt kérdés

Elsősorban azokra a véleményekre lennék kíváncsi amit fiuk írnak, mivel én is az vagyok de még hallgatoma lányokét is.

[link]

2019. nov. 10. 06:50
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
engem nem erdekel hogy a nok felveszik a ferfi ruhatarbol kedvukre valot,a ferfiak meg amit tudnak kocsonozni a noi dolgokbol,miert gond ez ami a kenyelmunket szolgalja ,viselje mindenki azt ami jo neki
2019. nov. 12. 02:27
 12/29 anonim ***** válasza:
100%

Szia,

Nemrég volt kint nekem is egy hasonló kérdésem, felemás reakciókkal. Azóta volt már rajtam párszor atléta szerű ujjatlan body és nekem bejött. Ha jó a méret semennyire nem fog szorítani, ahhoz elég rugalmas az anyaga. Az alul lévő kapocs pedig nálam pont olyan helyre esett ahol nem zavaró. A wc is simán diszkréten elintézhető benne, csak a nagy dolognál kell megszokni pár új mozdulat sort, amiért kárpótol, hogy nem kell igazítani a derekad.

A mai világban már divat lett mindenre azt mondani, hogy "buzás" bármilyen gondolkodás nélkül. Én pár nő ismerőssel beszéltem róla és senki sem tartotta cikinek, sőtt segítettek is választani. Meg amúgy sem látja senki mi van rajtad. Kerestem férfit is, de abból nem találtam semmi értelmeset, szerintem nyugodtan válaszhatsz nőit, a lényeg, hogy jó méret legyen.

2019. nov. 12. 07:59
 13/29 A kérdező kommentje:
Igen tudom hogy volt itt hasonló fiú bodyis kérdés, azért is mertem én is meg kérdezni. Viszont nagyon meg lepődtem a sok pozitív válaszon, főleg hogy több nő is hozzászólt a kérdésemhez és simán elfogadhatónak tartsák hogy van fiu aki bodyt hordana a hűvösebb időben. Ma próbálok magnak venni egy bodyt, remélem találok is.
2019. nov. 12. 08:47
 14/29 A kérdező kommentje:
Ti fiuk amúgy hol veszitek a bodyt? Boltban vagy rendeltek? Neten böngészve volt egy kettő ami csak sima egyszerű ujjatlan, vagy akár aminek hosszú ujja volt, de semmi extra nem volt, és tényleg olyan ha fel veszed semmit nem látni abból hogy body van rajtad.
2019. nov. 12. 08:52
 15/29 anonim ***** válasza:
100%

10!

A lényeg az hogy nem vagyunk egy állásponton, mivel a nők kivívták az egyenjoguságot így rájuk is vonatkozik az ha férfi vagy férfias ruhát vesznek fel akkor ők is homárkásan néznek ki. Ennyi!

Ezen nem kell vitatkozni te úgy látod, én és mint itt a kommentekből beigazolódott mindenki másképpen látja a dolgot.

2019. nov. 12. 09:06
 16/29 anonim ***** válasza:
100%
Én nem voltam betoji, simán be mentem egy fehérnemű boltba és mondtam az eladónak hogy bodyit szeretnék vásárolni de saját részre és volt is nekem való méretű, igaz csak atlétás fazonú, de utána már kért nekem több fazonút is. Igaz nem volt olcsó, de már csak rendelem szoktam magamnak és így nem drága.
2019. nov. 12. 10:17
 17/29 anonim ***** válasza:
100%

Hát ha ennyi pozitív hozzá szólást olvasva, én is kedvet kaptam hogy ki próbálom a badyt milyen is lehet. Már régóta agyalok rajta, de valamiért sosem tettem, de itt látok elég bizonyítékot arra hogy igen is el szánjam magam rá!!!!

Fiuk ti akik hordotok tudnátok ebben segíteni? Gondolok itt maga a body vásárlásra méret választásra meg ilyenekre. Köszönöm.

2019. nov. 13. 07:51
 18/29 anonim ***** válasza:

# 17

Próbáld ki nyugodtan, sok veszíteni valód nincs, maximum pár ezer forint. Otthon illetve ruha alatt pedig senki nem fogja látni, hogy mi van rajtad. Meg amúgy sincs semmi közük hozzá.

A vásárlásnál mindenképp nagyon fontos a méret, ha nem jó akkor szinte biztos, hogy kényelmetlen lesz.

Ezen felül is eléggé eltérhetnek vastagságra, kialakításra. Ez már inkább egyéni preferencia.

A legegyszerűbb, azonban legtöbb "bátorságot" igénylő folyamat, ha bemész egy boltba, majd elmondod az eladónak, hogy mit szeretnél.

Van arra is esélyed, hogy nagyobb boltba találj, ott csak bedobod a kosárba, akár több ruha közé és besétálsz a próbafülkébe.

Esetleg vásárolhatsz interneten is de itt elég nehéz dolgod van. Bodyknál nem igazán szoktak mért hosszokat feltüntetni, de ha mégis, nem tudod előre mennyire fog nyúlni az anyaga.

Ha van olyan nő ismerősöd akit be tudsz vonni a dologba akkor kérd a segítségét és véleményét, a legtöbb tanácsot talán innen lehet szerezni. Én eddig akiket megkérdeztem, mert bíztam bennük, hogy nem értik félre a dolgot mindenki nagyon pozitívan reagált és örömmel segített. Valamiért inkább csak férfiak közt ciki egy ilyen.

2019. nov. 13. 08:43
 19/29 anonim ***** válasza:
91%
Köszönöm a segítséget szerintem tudok lány ismerőssel beszélni akiben meg bízok, és aki segít nekem bodyt venni. De amúgy tényleg azt veszem észre én is, jobban csak a fiuk/férfiak közt vannak ezek a meg jegyzések, ciki ezt fel venni, b..is azt fel venni, nem értem én ezt, komolyan mondom mint az ovodában, mert csak ott csinálják így, de hogy nagyobb fiuk és felnőtt férfiak is így viselkedjenek ez szerintem nevetséges, pláne egy roh@dt ruha darab miatt. De most fel hozható akár konkréttan a body is, mert mi is az a body... egy sima egyrészes fehérnemű, de ha valaki úgy öltözik fel hogy atléta meg fecske alsó, az ugyan az mint a body csak két részes, nem de bár! Akkor meg nem is értem mi itt baj??? Mért baj ha egy fiúnak férfinek az alsó fehérneműje egyrészes. Pláne meg azért gondolom így mert szerintem a body nem is gyűrődik azon aki viseli. De javítson ki valaki ha tévednék!!!!
2019. nov. 13. 11:23
 20/29 anonim ***** válasza:
#19 az a ciki, ha vesemedence gyulladást kap a férfi
2019. nov. 13. 11:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!