Meddig szoktatok megtartani egy farmernadrágot?
Amíg ki nem szakad vagy ki nem hízom :D (nekem gyengébbek 2-3 évig bírják, strapabíróbbak 5-6 évig)
Pont tegnap gondolkoztam el, hogy azt a melegítő nadrágot amit itthonra felvettem még 7. osztályos koromban vettük tesi órákra. 26 éves vagyok pont dupla annyi idős, mint a melegítőm.
Kiszakad, teljesen szétnyúlik, színére már következtetni se lehet, nem varrható a szakadás rajta, kihízom vagy leesik rólam, mosás belaset érte(véletlen fehérítős mosásba tettem egy kedvenc felsőm tegnap)
Mivel sok ruhám van, nem egyet hordok napokig akár nadrág akár felső etc, így bajuk sem tud lenni, a divat hóbortja nem hat meg.
Farmerom pl teljesen basic fazon, és 6éves, de van majd 10éves ruha is a szekrényemben, amit imádok.
Ameddig bírja. Nem cserélgetek ruhákat, csak azért, mert eltelt pár év, de amúgy normális állapotban van.
Nyilván menet közben változhat a felhasználási kör, tehát van olyan pulóverem, ami már szét van fakulva meg kopva, de ezen kívül semmi baja. Munkához szoktam felvenni, mert ott nem érdekel senkit, vagy pedig leszaladós pulcsi, kerti munkákhoz, stb. Tehát van ilyen. De az, hogy most kidobni, mert már fakó. Áh.
Általában két dologtól függ! Az anyag vastagságtól és a minőségi illesztésektől!
Én szeretem, ha egy farmer kopott, esetleg szakadt.. persze gáz ha a szakadás ciki helyen van! De azokat meg simán megvarrom.. úgyhogy igazából 5évig minimum bírja egy jó farmer! Mondjuk a trapéz gatyákat már nem venném fel :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!