Téli sneakerek?
Figyelt kérdés
Még most vennék télre valamit, de nem találok semmit amit tetszene. Tudnátok küldeni, említeni bármit úgy még 25k alatt? (férfi)2019. nov. 3. 19:58
1/2 anonim válasza:
Bármilyen bőrösebb cipő (nem az a gyöngyvászon, mait bedobnál a mosógépbe)
Nekem személyes kedvencem nike airforce, nem a tipikus fehér, hanem színesek. 2-3 éve bírják az vizet, esőt. Én eleve sportosan öltözködöm, úgyhogy ez illik hozzám, ha te nem így öltözöl akkor lloyd cipőket is ajánlanék, de azt outletből, ott olcsóbbak
2/2 anonim válasza:
Szintén az AirForce-okat tudom ajánlani valami jó colorwayben.Picit drágábbak mint a megadott limited,viszont nem csak télen tudod hordani,és nagyon strapabíróak.Nekem az első AF-em egy sima UltraBlack volt ami lassan 4-5éves és csodaszép még ma is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!