Neked kényelmes póló alatt a trikó?
"Nekem kiskoromban mindig rám erölteték és már akkor is utáltam és ez a mai napig így van."
-dettó :D
#3 hol van manapság -20, szibériában élsz? :D amúgy meg vannak ilyen "termocuccok", sportaláöltözetek, de akkor is ha tél is van, síelek/snowboardozok, 3 réteg kell: aláöltözék, fleece/polar pulcsi, kabát. Lehetőleg egyik réteg se pamut, hanem mind lélegző anyag legyen, ami elvezeti az izzadtságot, ezáltal megkímélve a kihűléstől
-jó, természetesen vannak esetek, amikor 10 rétegben is fázhatsz, ha pl télen piacozol, kint ácsorogs egész nap és nem mozogsz
Nem szoktam hordani, legfeljebb síeléshez. Ha 20 fok alatt trikót kéne vennem, meggyulladnék. 20 fokban ujjatlan pólóban és egy vastag farmerdzsekiben jártam. Most ahol élek 12-15 fok körül van, továbbra is ugyanazt a dzsekit hordom csak hosszabb ujjú felsővel és kötött sállal.
De amikor tényleg hideg van, akkor is sokkal szívesebben hordok olyan rétegeket amiket az épületbe beérve le lehet venni, és mivel órákat sosem szobrozok kint, egy hosszú ujjú póló, vastag pulcsi, télikabát, és sapka sál még a leghidegebb napokon is bőven elég meleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!