Neked kényelmes póló alatt a trikó?
Akik nem 25 fokos távfűtésben tespednek, azoknál ez olyan természetes, minthogy a nadrágod alatt alsógatya van. Én pl. mikor kinn mászkálok egész nap a mínusz húszban, három trikót is aláveszek a pólónak, meg a pulóvereknek, azért nem veszek egymásra négy pólót, mert akkor akkorára dudorodna a hónaljam, hogy nem tudnék mozdulni se, de trikóból akárhány befér, nem rossz dolog az fázás ellen.
Akkor nem jó trikót alávenni, ha a póló a legfelső réteg, és világos, vékony anyagú, amin átüt, hogy trikó van alatta, na az hülyén néz ki. Olyat ne csináljunk. De ha egyáltalán nem látszik, akkor mért ne lenne ott? Hőmérséklet kérdése. 18-20 foknál elkell alá, a poló + pulóver viszont sok lenne.
Kényelmesnek persze, hogy kényelmes, ne mondjál már hülyeséget, a kérdés csak az, hogy meg tudod-e oldani, hogy ne üssön át a trikó a póló alatt. De én főleg olyankor hordom így, amikor már olyan hűvös van, hogy pulóver is van az egész felett.
Én csak azért hordok trikót hogy ne fázzon a derekam.
De kényelmetlen mindig türögetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!