Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ti honnan vesztek melltartót?...

Ti honnan vesztek melltartót? Hány forint a max amiért vennétek?

Figyelt kérdés
2019. okt. 30. 12:40
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Én a Tezenisben szoktam venni, általában jó minőségüek, a bugyik 1500 körül, a melltartók 5000 körül vannak, persze itt is vannak drágábbak. De a woman secretben is lehet leárazáskor venni olcsóbban minőségi darabokat. Nekem 5-6 ezer a max, amit adnék érte, de nem szeretem felhalmozni őket, 3-4-et szoktam felváltva használni és akkor veszek újat, ha tönkremennek, vagy ha találok jó árom valami szépet. Régebben a H&M és a New Yorker melltartóit használtam, amúgy azokkal is meg vagyok elégedve, 3-4 ezer körül vannak. Ilyen kínais fehérneműkre nem éri meg kiadni pénzt, lehet, hogy olcsók, de szörnyen kényelmetlenek és nagyon gyorsan kinyúlnak.
2019. okt. 30. 13:31
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Bármilyen hihetetlen, én kb. egyedül a Tescoban találok olyan nagy méretet, amire nekem szükségem van.

Intimissimi, Calzedonia, egyéb divatos fehérnemű üzletek meglepő módon nem játszanak, ugyanis ők sem képesek ilyen méretet gyártani.

Az ára egyáltalán nem számít. A lényeg, hogy tökéletesen illeszkedjen, tartson, és éveken át hordható legyen.

2019. okt. 30. 14:13
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

H&M-ből és Aldiból vannak pl a mostani melltartóim.

Árat nem tudok, örülök ha találok olyat ami normálisan áll és kényelmes, ezt nem annyira ár alapján veszem.

2019. okt. 30. 14:24
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

+1 a Tesconak, szintén méret miatt

3000-4000 között vannak, ennél többet is kiadnék egy tökéletes darabra de olyat nem találok :(

2019. okt. 30. 17:30
 5/8 anonim ***** válasza:
98%
Triumph és Intimissimi. Innen van a legtöbb. Általában 5-6 ezret költök rá, de a Triumph-ban egyszer vettem egyet bugyival együtt 13 ezerért. Nagyon sokalltam az árát de a páromnak nagyon bejött ezért rábeszélt, sőt a felét ki is fizette. Nem bántam meg, nagyon jó vétel volt, négy éves és még mindig az egyik kedvencem és az egyik legjobban rám illeszkedő darab.
2019. okt. 30. 17:49
 6/8 anonim ***** válasza:
51%
Én is leginkább a H&M-ben veszek melltartót magamnak. Szépek, nagy a választék, tartósak és megfizethetőek (3-4000ft körül vannak szerintem is). Én is egyrészt azért nem vásárolok Intimissimiben, Calzedoniában, Tezenisben mert nics a méretemben (meg szerintem sokszor drágák is). 5000ft fölött már nem szívesen veszek meg egy melltartót.
2019. okt. 31. 01:50
 7/8 anonim ***** válasza:
Nekem a Trumph jött be, azt veszem márkaboltjukban. 10 ezer alatt van, de ha sikerül leárazást elcsipnem, akkor olcsóbb. Nem sajnálom érte, mert 4-5 évet simán kibirnak. (De a bugyijaik is jók.)
2019. nov. 3. 15:07
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Uhhh úgy örülnék, ha akkora mellem lenne, hogy 10 ezer alatt megússzam. Az én méretemben (65i), csak neten rendelhető van és egy vagyont kérnek érte! Azok is mind mamikásak, és örülhetek, ha van belőle fekete, fehér és nude. Persze megpróbálni sem lehet...
2019. dec. 15. 09:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!