Szoktatok látni h&m-be 65A-s melltartót?
Figyelt kérdés
70A-sat hordok, de mind sz.rul áll, a kosara jo, de mégis rossz, ezert neznek kisebbet. A boltban sosem lattam, 70a-s is mindig csak par darab van,.eddog nem is tudtam hogy létezik kisebb, csak a neten nézelődtem es a webshopjukon lattam h letezik, csak epp mar elfogyott mind.2019. okt. 27. 14:03
1/5 anonim válasza:
Mindenképp H&m-s kéne?
Én régebben pl Pepcoban is láttam, próbálj szétnézni máshol is.:)
2/5 A kérdező kommentje:
Ott még nem néztem, bár ruhákat sem találtam ot sose a méretembe :/ azért H&M, mert amiket ott láttam, azok csinosak voltak, kicsi a méretem, de már közel 30 leszek, nem akartam olyan tiniset
2019. okt. 27. 18:52
3/5 anonim válasza:
Tescoba az F&F gyerek részelegén is elég korrekt melltartókat lehet találni ilyen méretben. Nem rosszindulatból, de nem lenne egyszerűbb, ha nem hordanál melltartót?
4/5 A kérdező kommentje:
Nem 0 mellem van, hanem A-s, nem ugyanaz a kettő, nekem a hátam kerülete kisebb, mint az átlag, nem a mellem
2019. okt. 28. 06:52
5/5 anonim válasza:
90/D melltartót szoktatok látni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!