Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hol tudok nem aranyáron...

Hol tudok nem aranyáron normális kabátot venni? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Elkeseredésemben már gondoltam kiírok egy kérdést, hátha...

185 cm magas férfi vagyok, sportolok is, így szélesebb a vállam mint az átlag, és egyszerűen nem találok megfelelő kabátot. Az XL méret lenne jó, ha nem lenne szűk vállban, és karban, de az XXL meg eláll nagyon a mellkasomon és úgy néz ki rajtam mintha terhes lennék.

Voltam C&A-ban H&M-ben és felpróbáltam túlzás nélkül az összes kabátot, de mindegyikkel ez a probléma...

2019. okt. 30. 06:37
 1/4 anonim ***** válasza:
49%

Ingyen nincs jó ruhaféle, nincs választék.

Ha nem átlagos alakod van, akkor ne a legolcsóbb üzletekben (C&A-, H&M) akarj vásárolni, hanem keress olyat, ahol többféle alakra is van választék.

Az "aranyár" meg azért enyhén szólva is túlzás, hailyen extrém alakra kisportoltad amgad, akkor csak van annyi pénzed, hoyg egy normális üzletben tudj vásárolni. Márcsak azért is, mert kabátot nem egy szezonra vesz az ember, ezért megéri többet kiadni érte.

2019. okt. 30. 07:40
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Mennyi az a nem arany ár?

Valakinek már 15 ezer is sok másoknak meg 50 sem.

Egyébként vegyél rendes szövetkabátot, azt szabó meg tudja igazítani, hogy derékban is jó lehyen.

2019. okt. 30. 11:00
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem is konkrét árhatárt írj, akkor több tippet kapsz, hol lehet annyiért venni kabátot.
2019. okt. 30. 14:53
 4/4 A kérdező kommentje:

1: nincs extrém alakom, csak egy sima férfias háromszög, széles vállal, szóval nem vagyok kétajtós szekrény. Aranyár meg számomra nagyon maximum 30000 Ft, egyszerűen többet nem tudok költeni rá.

2: szövetkabát sajnos nem jó, nagyon kevés olyan ruhám van amit fel tudok ahhoz venni, hogy ne szedett-vedett hatása legyen

3: 30000 Ft a felső határ.

2019. okt. 30. 17:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!