Lányok felvennétek ilyen nagyon fényes latex/lakk nadrágot a barátotok kérésére? (KÉP) Hálószobában vagy utcára is?
Figyelt kérdés
vennék is egyet a barátnőmnek ajándékba csak nem tudom mit szólna hozzá... amúgy nem igazi latex csak kinézetre olyan
2019. okt. 29. 19:15
1/17 anonim válasza:
Nekem van hasonló, iszonyat benne ülni, de jól néz ki.
2/17 anonim válasza:
Hálószobába igen, van is ilyenem
3/17 anonim válasza:
Inkább járnék meztelenül mint ez!
4/17 anonim válasza:
Bocsi, az egyes válaszolótól kérdezném, hogy miért iszonyat benne ülni? Húzza a bőrt vagy miért?:)
5/17 anonim válasza:
Szia! Nem húzza, de kényelmetlen. Az első verzióról beszélek, full kemény és alig hajlik. Calzedonias.
6/17 anonim válasza:
Sok szexis dolgot vett már a férjem, főleg babydollokat combfixxel, amit ruha alatt hordok utcán is. De ilyenre sose tudna rávenni. Már most hallom ahogy járás közben nyikorog, fuj.
7/17 anonim válasza:
Köszi:) Akkor ott nem veszek.. kár hogy ilyen jól néz ki.
8/17 anonim válasza:
Hálószobába igen, utcára semmiképp
9/17 anonim válasza:
Én hordok ilyet utcára is, bár én goth vagyok. :D
10/17 anonim válasza:
Magamtól is, csak bakanccsal és töltényövvel. Amúgy kicsit is összeérős combokkal felejtős, tapad és nyiszorog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!