Ha megtetszik nektek egy ruhadarab, előfordul, hogy többféle színben is vesztek belőle?
Köszi a válaszokat!:)
Sajnos én is elég alacsony vagyok,így ritkán találok a méretemben tetsző ruhát.
Ilyenkor én is több színben szoktam venni.
volt már rá példa, de nem mindig jött be. Most már inkább egyetveszek, és ha sokat van rajtam, akkor elgondolkozom azon, vegyek-e másik színben.
Pl. volt két egyforma cipőm más színben, az nagyon jó vásárlás volt, rongyig hordtam mindkettőt.
De pl. volt két egyforma de más színű nadrágom, ott mindig csak az egyiket hordtam (amit először vettem).
Leárazva vettem két szoknyát, azokat se hordom sűrűn.
Egyébként nekem nagyon basic ruhadarabjaim vannak, mint fazont mind pedig színűket tekintve, gyakorlatilag bármilyen 3 darabot kiveszel a szekrényből, azok passzolni fognak egymással, kifejezetten kevés típusú cuccom van, pl fehér meg fekete pólóm színenként van 4-4.
Színesebb, különlegesebb darabot meg egyet veszek, pont azért, mert annyira egy stílusban mozgok, hogy fölöslegesnek érzem, hogy egyszerre két extrém színű cuccot hozzak be.
Én pedig pont,hogy inkább jobban kedvelem a színes ruhákat.
A fekete-fehért annyira nem szeretem.
A fehéret azért sem,mert fehér a bőröm,és fehéret ritkábban mosunk,így ha az bekerül a szennyesbe,sokáig tart mire újra visszakerül a szekrénybe.
A fekete pedig túl gyászos nekem.
Előnye,hogy alkalmi öltözetnek is alkalmazható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!