Milyen ruhát viseltek most? Hogy vagytok felöltözve?
Figyelt kérdés
Légyszíves a korotokat és nemeteket is írjátok le.2019. okt. 19. 21:01
41/59 anonim válasza:
Home office van egy éve, így egy pihe puha kötött nadrág a hozzávaló pulcsival. Ilyesmi:
Amúgy a kérdésed hogy tudod ennyiszer kiemelni? Nekem egy kérdést talán ha egyszer enged.
42/59 Metionin válasza:
Szürke edzőnadrág, vékony szürke zokni és Rick & Mortys bő fekete póló. Épp nyújtok.
43/59 anonim válasza:
Csőfelső, miniszoknya, hosszúszáru zokni.
23 éves nőstény
44/59 anonim válasza:
45/59 anonim válasza:
Ja a korom meg a nemem lemaradt
24/L
46/59 anonim válasza:
Ma ki kellett jönnöm egy céghez. Pillanatnyilag tűzálló nomex kezeslábasban várom a kollêgát a napon. 38 fok van. Patagzik a víz rólam.
47/59 Metionin válasza:
44. Ezek rohadt jók 🖤
Rajtam egy ezüst-szürke hajszálcsíkos egyberuha fekete csipkebetétekkel, egy cicás planchette formájú medál bőrön meg fekete bársony szandál.
48/59 anonim válasza:
Fehér blúz, szürke szoknya,magassarkú. Most öltöztem fel bele.
49/59 anonim válasza:
Matrózblúz és világoskék farmer. Végre jobb idő van. ^^ 20/L
50/59 anonim válasza:
Elől végig gombos cappucino színű lenruha, szalmakalap, fekete szandi, fekete kistáska.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!