Milyen ruhát viseltek most? Hogy vagytok felöltözve?
Fekete melegítőnadrág és itthoni cicás felső
19L
Sötétszürke póló és fekete farmer. De ma már nem megyek sehova úgyhogy nemsokára átveszem az itthoni cuccom, ami most egy sötétszürke alapon rózsaszín pöttyös short és egy hozzá passzoló szürke cicás póló.
17/L
Most értem haza és még lusta voltam átöltözni, szóval most még egy fekete szaggatott gatya, bandás póló (Blind Guardian, ha valakit érdekel) és fekete titokzokni, ehhez még volt rajtam a bordó Martensem meg egy fekete farmerdzseki, amiket nyilván már az ajtóban levettem.
Ha átöltözöm, akkor fekete cicagatya lesz rajtam egy ősrégi Arch Enemy-s pólóval, meg szerintem felveszem a nagyon attraktív fekete bundás zoknim, mert fázik a lábam. :D
22/L
De sok rocker van itt :D Örülök neki :D
Amúgy mindenkinek köszönöm a választ :)
Öhh :D
Kérlek ezúttal felemás cicás zokni (egyiken szürke, másikon fekete cica), fekete ilyen sárkányláb mamusz, lila jóganadrág és bő fekete póló amin épp 2 ufo szexel.
Ezer éve mosott, kínaiba 1000 ft-ért vett fekete pizsoma póló-nadrág páros.
24/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!