Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Csak szerintem gáz a mostani...

Csak szerintem gáz a mostani ruha trend?

Figyelt kérdés
Suliban látom hogy egy csomó gyerek ilyen nagyon szűk vagy szarrá szakadt nadrágban van (a hajuk is tiszta páwa). csak én vagyok ezzel így vagy nektek is elegetek van a “trendi” cuccokból?

2019. okt. 18. 21:41
 1/10 anonim válasza:
22%
Jól néznek ki azokban nyugi;)
2019. okt. 18. 21:47
 2/10 anonim ***** válasza:
22%
Szerintem jól néz ki, de ízlések és pofonok
2019. okt. 18. 22:00
 3/10 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem is jól néz ki. A szaggatott farmer az utóbbi 20 évben mindig divat volt, csak 15 éve a trapéz farmer volt menö srácokon és hipoval tarkára mosott. Meg pár évvel elötte a 10 centi magas talpú cipö, jó korszak volt.
2019. okt. 18. 22:14
 4/10 A kérdező kommentje:
kicsit hibásan írtam, nem a szaggatottal van bajom, hanem hogy kb az egész lába kinnvan, mert akkora és annyi szakítás van rajta
2019. okt. 18. 22:16
 5/10 anonim ***** válasza:
95%
Nekem nincs elegem, mivel nem érdekel ki mit visel.
2019. okt. 19. 08:24
 6/10 anonim ***** válasza:
77%

Én 5 éve érettségiztem és már akkor is gáz volt az annyira szakadt farmer, hogy kilóg a térd, comb nagy része. Ami megvan szaggatva az tud jól kinézni de amin szabályszerűen egy ablak van az nevetséges, olcsó. A nagyon szűk nadrág is idiótán néz ki, ráadásul a heréknek sem tesz jót. A páwa haj szerintem azért nepszerű, mert sokan nem tudják mi áll jól nekik, ugynan ez igaz a manbun-ra, de az már hálisten nem olyan gyakori.

De ez az én véleményem, mindneki azt hord amit szeretne. Ha valakinek ez tetszik akkor miért ne öltözhetne így.

2019. okt. 19. 08:39
 7/10 Sunshinedoll ***** válasza:
93%
Engem nem szokott érdekelni, ki mit visel, úgyhogy engem nem zavar egyáltalán.
2019. okt. 19. 12:42
 8/10 anonim ***** válasza:
0%

Nem beszélve a lányoknál a bő szárú nadrágokról meg a szakadtakról és a bakancs viseléstől ami elvetemültebb esetekben még acélbetétes is.

Brrrrr. Nem csak te vagy így vele.

F

2019. okt. 19. 14:36
 9/10 anonim ***** válasza:
91%

Nyilván ízlések és pofonok, mindenki azt hord, ami neki tetszik.

De a mai divat annyira nekem sem tetszik. Nem azért, mert szaggatott, vagy ilyen, hanem azért, mert sok esetben látom, hogy a férfiak már eléggé "nőies" ruhákat hordanak, illetve a másik, hogy se a lányok, se a fiúk nem tudnak alkalomhoz illően felöltözni.

Erre a hét elején kaptam a legjobb példát. Egy hatalmas konferenciára mentem el az egyetemem jóvoltából, ahol csak én, illetve az idősebb tanárok voltak kiöltözve. Nem viccelek, a diáktársaim közül CSAK ÉN. Mindenkin melegítő pulcsi, vagy egyszerű iskolai ruha, sőt, még a tanárok közül is volt, aki farmerben jött, pedig előadott a konferencián.

Na, szerintem inkább ez a szomorúbb, nem a szaggatott farmer.

2019. okt. 25. 18:43
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Igen, szerinted gáz és azok szerint, akik úgy gondolják, mint te.

A többiek más halmazállapotban gondolkodnak.

2020. jan. 28. 19:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!