Csak szerintem gáz a mostani ruha trend?
Én 5 éve érettségiztem és már akkor is gáz volt az annyira szakadt farmer, hogy kilóg a térd, comb nagy része. Ami megvan szaggatva az tud jól kinézni de amin szabályszerűen egy ablak van az nevetséges, olcsó. A nagyon szűk nadrág is idiótán néz ki, ráadásul a heréknek sem tesz jót. A páwa haj szerintem azért nepszerű, mert sokan nem tudják mi áll jól nekik, ugynan ez igaz a manbun-ra, de az már hálisten nem olyan gyakori.
De ez az én véleményem, mindneki azt hord amit szeretne. Ha valakinek ez tetszik akkor miért ne öltözhetne így.
Nem beszélve a lányoknál a bő szárú nadrágokról meg a szakadtakról és a bakancs viseléstől ami elvetemültebb esetekben még acélbetétes is.
Brrrrr. Nem csak te vagy így vele.
F
Nyilván ízlések és pofonok, mindenki azt hord, ami neki tetszik.
De a mai divat annyira nekem sem tetszik. Nem azért, mert szaggatott, vagy ilyen, hanem azért, mert sok esetben látom, hogy a férfiak már eléggé "nőies" ruhákat hordanak, illetve a másik, hogy se a lányok, se a fiúk nem tudnak alkalomhoz illően felöltözni.
Erre a hét elején kaptam a legjobb példát. Egy hatalmas konferenciára mentem el az egyetemem jóvoltából, ahol csak én, illetve az idősebb tanárok voltak kiöltözve. Nem viccelek, a diáktársaim közül CSAK ÉN. Mindenkin melegítő pulcsi, vagy egyszerű iskolai ruha, sőt, még a tanárok közül is volt, aki farmerben jött, pedig előadott a konferencián.
Na, szerintem inkább ez a szomorúbb, nem a szaggatott farmer.
Igen, szerinted gáz és azok szerint, akik úgy gondolják, mint te.
A többiek más halmazállapotban gondolkodnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!