Férfivá válás ruházattal is?
Helly Hansen, vagy Bugatti például.
Egyik sem egy CEO cipő, de nem is egy Nike AirMax. Bugattinak van nagyon sok elegánsabb sport cipője. Bár van több ronda durung cipőjük, de azért sok a szép és fiatalos is.
HH-nak nincs akkora választéka, viszont nem egy tré márka. Talán még ezt lehetne megemlíteni, de szerintem a Fjord jobban néz ki. Bár pont a két legneccesebb színben gyártják, fehér és fekete a legjobban koszolódó színek.
Smart casual lesz szerintem a stílusod, az pont ilyen nadrágos, inges, zakós, elegánsabb sport cipős megjelenés.
Jót ír az ötös is, bár azzal nem értek egyet, hogy se short, se rövid ujjú. Egyszínű rövid nadrág és rövid ujjú ing, és kész. Ez szerintem teljesen korrekt, fiatalos, de mégis elegáns. Tehát nem nagylogós, együtteses póló, nem is terepmintás oldalzsebes nadrág, a cipő sem egy Puma, úgy hogy egy ilyen szett nyáron teljesen rendben van:
Ja hát igen, a képről jut eszembe. Az óra. Az a férfiasság egyik több méteres vonalzója férfiak között. Minél drágább, márkásabb az órád, annál nagyobb az e-péniszed a férfiak körében. És nem a divatmárkák lesznek a befutók, Michael Kors, Hilfiger, DKNY, Armani, Versace, Police, Diesel, Guess, meg nem tudom mik. A korodbeli lányok biztos letérdelnek eléd ettől, de azért ez még a "gagyika". Mindegy, ez már más téma, mert nem is kell rögtön 200.000 Ft-os órát venni, de egy jó és stílusos órát szerezz be, mert férfias, érett dolog.
Nem a telefonunkról nézzük az időt, azt az általános iskolások csinálják, ebből ki kell nőni.
„Nem a telefonunkról nézzük az időt, azt az általános iskolások csinálják, ebből ki kell nőni.”
Majd pont te meg a fajtád mondja meg miből kell kinőni. Éppenhogy az ilyen kivagyiskodás, „flexelés” utal általános iskolás szellemi szintre.
Érdekes módon nekem ugyanazt mutatja a telefonom is, mint egy óra. Nocsak... Mik vannak. Szóval semmilyen hátrányt nem szenvedek a hétköznapokban, ha telefonon nézem az időt. Egyébként érdekes módon a környezetemben, haveri körömben a leggazdagabb, de még a legmaszkulinabb férfi sem visel órát. Nem tetszik nekik a viselése. Így nem viselik, ennyi. Tudjátok mások nem efféle kókler, légből kapott etikett maszlagok szerint határozzák meg azt, hogy ők felnőtt férfiak. Bármit is jelentsen ez...
Bár az is igaz, hogy gyomlálom rendesen az ilyesféle embereket a kapcsolati hálóból.
"Mindenki másképp projektálja a saját férfiasságát a ruházatára. "
Ezt te írtad. Akkor most mit kötsz belém? Fogadd el, hogy valaki máshogy definiálja a férfiasságot. Nekem az óra férfias, a mobiltelefonról idő leolvasás nem.
Egyszerű a válasz, hogy miért nem. Azért, mert a telefon előtt óráról olvasták le az időt, mivel nem volt más. Te miről olvastad le a mobiltelefon korszak előtt? Megmondták a szüleid, vagy a buszon a néni? Nyilván volt órád.
Lehet elavultnak, vagy státusznak hívni ma az órát, vagy valami sznob dolognak, akkor is egy stílusos kiegészítő, ha tetszik, ha nem. A telefon, az nem az. Az egy eszköz arra, hogy telefonáljak, és üzenetet küldjek. Vannak akik mindent azon intéznek, én nem. Én ilyen maradi vagyok, hogy mindennek megvan a saját eszköze. Fényképezőgép, számítógép, stb. Nem egy 5-6"-os kijelzőn élem az életem.
Ő férfi akar lenni, akkor ne egy gagyi majálisos órát lőjön magának, hanem vegyen egy igényeset (ha akar persze), és ne a telefonjáról olvasgassa le az időt, mert tré.
Ez az én véleményem, ami nyilván nem érdekel téged, mint ahogy engem sem a tiéd. És tudod miért?
Azért, mert az internetes vélemény (pláne egy anonim oldalon) olyan, mint a végbélnyílás. Mindenkinek van, de senkit sem érdekel a másiké.
Úgy hogy olvasgasd az időt a telefonodról, én meg felveszem az órámat. Te elmész balra, én meg jobbra, és kész.
Na kellemes hetet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!