Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Amikor ruhát vásároltok,...

Amikor ruhát vásároltok, megnézitek a címkét, hogy milyen anyagból készült?

Figyelt kérdés

Igen sok "műanyag" ruha drága (anyag poliészter, poliamid, tejesen vagy részben).

Én mindig megnézem a címkét, szívesebben hordok pamut vagy hasonló jó anyagból készült ruhákat, mint poliésztert.

2019. okt. 17. 16:04
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
90%

Igen.

Csak 100% pamut. :)

Én pl nem "brrrrogok"(?) miatta, egyszerűen nem hordok olyat.

2019. okt. 18. 14:26
 12/17 Metionin ***** válasza:
70%
Inkább tapizom de igen, amúgy figyelek rá hogy ne legyen sok műszál abban a ruhában amiben ez nem szükséges.
2019. okt. 18. 18:15
 13/17 anonim ***** válasza:

11.

Akkor te vagy az egyik kevéske a sok közül mert a legtöbb nő ezt a műanyag szhart viseli máskor meg jön ez a 100% pamut téma...

2019. okt. 19. 13:55
 14/17 anonim ***** válasza:
70%

Azért egy harisnya nem ugyanaz, mint egy póló vagy pulóver.

Ha valami nejlon anyagú pólóba valaki beleizzad, egyrészt rohadtul büdös és én pl viszketek az anyagától is.

De egy harisnya teljesen mindenhol hozzád simul, szellőzik teljesen (míg egy nejlon póló nem) és a lábad nem izzad úgy, mint a hónaljad vagy a hátad.

Amúgy meg nemcsak nejlon harisnyák vannak, szóval bőven lehet válogatni közöttük.

2019. okt. 19. 17:50
 15/17 anonim ***** válasza:

14.

Na ne mond, egy lábszag is tud olyan undorító lenni mint a hónaljszag.

Most próbálod megmagyarázni,hogy felül miért vagy pamutba lennt meg műanyagba.

Csak elég szépen üti egymást a kettő.

Maradjunk annyiba ,hogy mind a kettő ruha ami műanyag ugyan úgy büdös, csak vannak emberek akik ezt a szhar harisnyát védik,de magyarázattal nem tudnak szolgálni.

2019. okt. 20. 14:43
 16/17 anonim ***** válasza:

Ha harisnyát hordok, akkor nyitott cipővel teszem, meg amúgy sem izzadós a lábam, szóval nekem nincsen lábszagom például. Meg évente azt a 3-4 alkalmat, mikor ilyet hordok, kibírom. De van, akinek munkahelyi előírás kosztüm, harisnya viselése mindennap.

De amúgy nem értem mért fáj neked az, hogy ha valaki harisnyát hord?

Felőlem krumpliszsákból készült ruhában is lehetne, ha neki az a kényelmes. Mért nem tök mindegy ez neked?

2019. okt. 20. 17:09
 17/17 anonim ***** válasza:
47%

16.

És ha más sem izzadós aki műszálas inget hord és csak magában?

Akkor ők sem büdösek.

Nyitott cipővel meg nem veszünk fel sem zoknit sem harit ha nem tudnád!

Nem az zavar hogy valaki harit hord hanem az ellent mondások zavarnak.

Ha sokan a 100% pamutra esküsznek akkor mit keres rajtuk a műszálas harisnya?

Ami a dresszkódot illeti, csak addik tudnak kötelezni egy egészségtelen vagy számodra kényelmetlen egyenruha viselésére amíg próbaidőben vagy.

Ezt kevesen tudják vagy ha igen akkor bírkák.

Ugyanis a nem megfelelő ruha viselése indokkal maximum olyan helyen bocsáthatják el a dolgozót ahol ennek elmulasztása veszélyeztetné a munkavállaló testi éppségét!

Amit meg egy irodában,bankban nem akarsz az csak rajtad múlik.

2019. okt. 20. 19:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!