Ti hová szoktátok leadni a megunt ruháitokat?
Külön vàlogatom őket.
Az agyon hasznàltakat megkapja apukàm. Neki jó lessz kéztörlőnek.
A maradékot átválogatjàk a barátnőim, a maradékot pedig leadom a falunkban lèvő gyűjtő helyen.
Nekem az eladással nem volt szerencsém, nincs kedvem bajlódni ezzel már. Ráteszem a kuka tetejére, hátha lecsap rá valamelyik szomszéd. Volt már, hogy gyűjtő konténerbe tettem áruháznál.
De mostanában egyszerűen csak kidobom a kukába. Most is várja négy felső a sorsát az előszobában, csak késve indultam reggel, így nem vittem le.
Párom ruhái általában egy forró mosás után mennek az olló alá, és takarítós rongy lesz belőlük, ő amit megun azt befogja "dolgozós" pólónak, és eltépi, kivegyszerezi, vagy hálósra égeti hegesztés közben, azok már másra nem jók. Vagy ő maga elhasználja olajos rongynak.
Az én ruháim max megfakulnak, vagy megunom őket, azokat a vöröskeresztnek vagy a máltainak szoktuk bevinni, vagy volt már hogy közvetlenebb módon adományoztunk, pl mikor a vörösiszap-ügy volt, utána pár nappal bevittünk egy csomó megunt ruhát közvetlenül Ajkára ahol csináltak ilyen sos-központot a károsultaknak.
Anyukám is egyszer próbálta leadni a teljesen jó, alig hordott ruháit, amik még fiatalabb korából maradtak, csak nosztalgiából őrizgette őket, csak már kihízta. Az volt a baj, hogy régimódiak. Blúzok,blézerek szoknyák.... meg sem próbáltak volna olyat találni, aki mondjuk örömmel viselte volna, mondjuk Anyum korabeli és méretben megfelel.
Azonkívül a divat ismétli magát.
Köszi lányok. Nincsenek kukába való a ruhák, egy pólóm van, aminek az oldalán van egy kis lyuk (címke)... megvarrható és szerintem nem is látszódna. :)
Vagy ez már annak minősül? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!