Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Rád jellemző hogy felvegyél...

Rád jellemző hogy felvegyél sapkát télen? Ahogy észreveszem a fiatalság nagy része miért hanyagolja?

Figyelt kérdés
2019. okt. 11. 21:46
1 2
 11/14 anonim válasza:
100%

Még amcsi filmeken is látni, hogy a gyerek felöltözve megy el otthonról. Aztán ahogy befordul a sarkon, sapkát, sálat le, kabátot kigombol, mert melege van, vagy úgy vagányabb.

Az aggódó szülő úgy öltözteti a gyereket, ahogy ő jónak gondolja, nem úgy, ahogy a gyerek jónak gondolja.

Az idősek a ló túloldalán. Amikor mozgáskorlátozott idős apámat sétálni vittem az utcára, nyáron is kesztyűt húzatott magára.

A kopaszodásnak meg szerintem elsősorban genetikai oka lehet.

2019. okt. 15. 20:07
 12/14 A kérdező kommentje:
a hőérzet érdekes dolog lehet, én téli kabátokkal megszenvedek, van hogy pulcsit sem veszek alá mert csak lefővök alatta, viszont a sapkát mindig igénylem, mert egyszerűen az arcom-fülem szétfagy, azt érzem
2019. okt. 15. 20:24
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a lábfejem a hőszabályzóm. Ugyanaz az az itthoni leggings, top zoknival vagy zokni nélkül teljesen más érzés.
2019. okt. 15. 22:18
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekem egész sapka kollekcióm van:D. Imádom az ilyen csikous,színes bojtos téli sapkákat :D
2019. dec. 6. 00:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!