Mennyire jellemző manapság, hogy esküvőre a vendégek nem vesznek fel pirosat, feketét?
2018. febr. 18. 19:53
1/5 anonim válasza:
Modern városi esküvőn, teljesen mindegy.
Hagyományos vidéki lagzin, lehet pár néni rosszallóan néz... nem tudom.
2/5 anonim válasza:
Én eddig kétszer voltam esküvőm, mindkétszer feketében, mert mindig feketében vagyokxd
3/5 anonim válasza:
Szerintem ezt ma már nem nézik. Én utoljára egy pasztel rózsaszín ruhában voltam egy esküvőn, de a többség fekete ruhában volt, de pirosra is emlékszem. Azért a legtöbb nőnek van egy "biztonságos kis feketéje", amit sok helyre, sok alkalomra fel tud húzni és jól áll neki, csinos, sokfajta kiegészítő illik hozzá, úgyhogy ez egy jó választás és szerintem elég sokan élnek is vele. A piros ugyanúgy egy elég "basic" szín. Szerintem nyugodtan fel lehet húzni bármelyiket, a képen lévő ruha színe is tök szép szerintem, én felvenném.
4/5 anonim válasza:
Nyugodtan vedd fel. Itt nagyon mondják ezeket a "tiltott" színeket, de nekem egészen más a tapasztalatom. Az utóbbi pár évben háromszor is voltam vidéki lagzin )de az a nagyon vidéki, 200 fős faluban). Több vendégen is volt fekete és nem öregasszonyok, hanem fiatal és középkorú nők is. Szerintem piros is volt, én pl. bordóban mentem. Senki nem nézett ki emiatt senkit.
5/5 anonim válasza:
A fekete OK.
A piros pont azért nem, amiért a fehér sem: aznap azt a menyasszony viseli.
Egyébként meg bőven van még lehetőség ezeken kívül, egyszerűbb abból választani.
Mi hiába írjuk, hogy vedd fel nyugodtan, ha a menyasszony meg pont megsértődik. Jobb inkább elkerülni a kínos helyzeteket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!