Szerintetek milyen 1 minnie egeres felső egy 21 éves lányon? Csini, gáz, vagy cuki?
Fiúk, lányok válaszára kíváncsi vagyok
És hozzáteszem a body fekete színű
Az attól függ. Én nem venném fel, de nem is adnék a gyerekemre se Minnie egeres bodyt/nadrágot, amíg csecsemő, mert én személy szerint nem kedvelem a karaktert. Úgy gondolom, a mintás ruháink azért legyenek olyanok, amilyenek, mert egy számunkra kedves dolog van rajta. Tehát ha lesz gyerekem és 5 évesen Minnie rajongó lesz, nyugodt szívvel megveszem majd neki, magamnak meg akkor se. De nekem is vannak Harry Potteres pólóim, mert én meg azt szeretem. Úgyhogy összességbe véve nem tartom gáznak, ha valaki ilyen ruhákat hord, csak legyen mögötte legalább egy kis szimpátia az adott dolog iránt.
(Nekem pl tök furcsa lenne olyan zenekaros pólót viselni, amit nem is ismerek, aztán valami rajongó meg leszólítana, mert tetszik neki, meg váltana pár szót róla, én meg mondanám hogy ja csak megvettem, de nem tudom, kik ezek.)
Szerintem semmi gond nincs vele
24f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!