Már ideális a harisnya nadrág allat is?
Figyelt kérdés
2019. szept. 25. 15:25
11/16 anonim válasza:
Mikor ennyi ilyet olvasok kicsit úgy érzem magam mint valami alien... Tegnap este 10 körül végeztem kondiban és egy szál rövidujjúban és melegítőben mentem haza. 16 17 fok volt de mondjuk láttam még azért 1 2 embert hasonlóan "lengén" öltözve. Fura minden esetre hogy ennyien vannak akik meg 20 fok felett is még pulcsit vésznek meg nadrág alá harisnyát. Minusz 10 15 fokban hogy öltöztök fel? Csak kíváncsi vagyok
12/16 anonim válasza:
Nem azért, de valljuk be, hogy éjszaka már elég hűvös van. De hajnalban se szivesen megyek ki egy szál pólóban.Három műszakban dolgozom, és mikor szünet van,kimegyünk kávézni, akkor érezni igazán, hogy már nincs meleg.Ezért szoktam a halászadrág alá egy pamutharisnyanadrágot is felvenni, mert kényelmesebb, meg praktikusabb is!
13/16 anonim válasza:
Én sajnos a fázósabbak közé tartozom, szégyen vagy nem de fiu létemre sajnos az vagyok, én tegnap meg ma is vettem fel a melós nadrág alá vastag pamut harisnyanadrágot, és így már el viselem a hűvösebb időt :)
14/16 anonim válasza:
11.
Még jó hogy kondizás után nem fázol hisz meg van hajtva a vérkeringés.
15/16 anonim válasza:
#14 Ha nem kondiztam is általában elvagyok 17 18 fokig egy szál pólóban kivéve ha nagyon fúj a szél vagy huzamosabb ideig kell valahol egy helyben ülnöm vagy állnom.
16/16 anonim válasza:
Akkor te bírod a hideget.
Én pont így agyok a kánikulával én meg azt bírom és szeretem, ki épp mit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!