Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » A barátom szerint úgy öltözköd...

A barátom szerint úgy öltözködöm, mint egy r*b*nc. Szerintetek is?

Figyelt kérdés

Volt egy csúnya veszekedésünk, mert a fejemhez vágta, hogy úgy öltözködöm, mint egy "utolsó r*b*nc", ami nagyon bánt, főleg, hogy mindig is hasonló stílusom volt, és így is ismert meg.

Pontosan meg tudom mutatni, hogy mi volt rajtam, amikor kibukott:

[link]

(fekete melltartóval) [link]

Nem hinném, hogy ez annyira durva lenne, most ez a divat, és megvan hozzá az alakom.

Köszi előre is a válaszokat.

25/n

2019. szept. 24. 07:20
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
22%

Ő meg úgy öltözködik, mint egy nyugdíjas matektanár!

Azért mondja, mert féltékeny, nyilván más fiúk is észrevesznek és ez zavarja. Az ilyen egy zsákot húzna rád, akkor elégedett lenne.

2019. szept. 24. 09:14
 12/35 qkker1 ***** válasza:
61%

"A faluban a cigányok Bershkában és Calzedóniában vásárolnak? Kétlem."

nagy falu=Budapest

2019. szept. 24. 09:25
 13/35 anonim ***** válasza:
81%
Az egy dolog,hogy honnan vannak a ruháid épp Calzedonia vagy kínai,ráadasul tegyük hozzá,hogy nagyon nem elérhetetlen márkákat tettél ide.De az összkép igenis megegyezik a barátod véleményével.
2019. szept. 24. 09:27
 14/35 anonim ***** válasza:
92%
Igaza van a barátodnak. "Most ez a divat" szöveghez meg annyit, hogy az ízlés és a divat, nem mindig jár kéz a kézben. Mai tizenéves insta generáció full ribis.
2019. szept. 24. 10:01
 15/35 anonim ***** válasza:
43%

Hát... A leggingsben nem tudom mi a ri..cos, feltéve, hogy ha megfelelő hosszúságú felső párosul hozzá. (takarja a feneked, mégsem farmer vagy hasonlók)

Egyébként, ami máson jól áll vagy szexi, az terajtad nem biztos, hogy olyan hatást kelt. (Ezért félek én ruhát venni a netről, meg lassan már fizikailag is.)

Bershka, zara...stb drágán sz*art árulnak.

2019. szept. 24. 10:18
 16/35 anonim ***** válasza:
57%

Ha enyhén alternatív öltözködésű vagy, akkor TELJESEN megállja a helyét ez a nadrág, és egyáltalán nem ribis, pont az ellekezője. Ha pedig nem... az már kicsit neccesebb, de ha tetszik, ne törődj vele.

Ne foglalkozz azokkal a majmokkal, akik néhány ruhadarabod alapján akarják megjósolni, hogy te milyen ember vagy!

Mackónadrágban, “casual lady” szettekben is lehet valaki r*b@ncos. - Mert még mindig a VISELKEDÉS az egyetlen, ami alapján JOGOSAN hozzá lehet vágni bárkihez ezt a jelzőt. ...Ha ténylegesen rászolgált.

Nagyon sok embert ismerek, aki hasonló öltözködésű, és a többségük a légynek sem ártana. Karakterben pedig inkább ártatlanok, jámborak és kreatívak, mint magamutogató r*bikék.

Míg ismerek olyan “véescéó” emberkéket, akiknek a viselkedéséről jobb nem beszélni.

Persze nem lehet általánosítani.

Bírom, amikor valakinek nem szimpatikus egy ember, és az öltözködése az első, amiért neki ugrik vagy leszólja. Ez a hardcore primitívség.

2019. szept. 24. 10:23
 17/35 anonim ***** válasza:
67%
Teljesen igaza van barátodnak
2019. szept. 24. 10:28
 18/35 anonim ***** válasza:
84%

25 évesen gáz ez a szerelés.

17 évesen még elmegy, rá lehet fogni, hogy fiatal és hülye.

2019. szept. 24. 10:45
 19/35 anonim ***** válasza:
87%

Hát... van benne valami.

Ez a nadrág majdnem olyan, mint egy harisnya. Sok volt ezzel a felsővel. A felső át is látszik????

Szóval én azt ajánlom, hogy ne együtt hord őket, akkor nem lesz ilyen durva a hatás.

De ha így ismert meg, akkor nem értem, hogy most mi a baja.

2019. szept. 24. 10:53
 20/35 qborka ***** válasza:
59%

Azért attól is függ, hol jelentél meg ebben.Szerintem nem ri**cos, főleg, ha nem tűsarkúval vetted fel.

Szerintem ilyen nadrágot rövid felsővel Bodó Dóri vagy hasonló alakú lány vegyen fel. Akinek van farizma.

2019. szept. 24. 11:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!