A barátom szerint úgy öltözködöm, mint egy r*b*nc. Szerintetek is?
Volt egy csúnya veszekedésünk, mert a fejemhez vágta, hogy úgy öltözködöm, mint egy "utolsó r*b*nc", ami nagyon bánt, főleg, hogy mindig is hasonló stílusom volt, és így is ismert meg.
Pontosan meg tudom mutatni, hogy mi volt rajtam, amikor kibukott:
(fekete melltartóval) [link]
Nem hinném, hogy ez annyira durva lenne, most ez a divat, és megvan hozzá az alakom.
Köszi előre is a válaszokat.
25/n
Ő meg úgy öltözködik, mint egy nyugdíjas matektanár!
Azért mondja, mert féltékeny, nyilván más fiúk is észrevesznek és ez zavarja. Az ilyen egy zsákot húzna rád, akkor elégedett lenne.
"A faluban a cigányok Bershkában és Calzedóniában vásárolnak? Kétlem."
nagy falu=Budapest
Hát... A leggingsben nem tudom mi a ri..cos, feltéve, hogy ha megfelelő hosszúságú felső párosul hozzá. (takarja a feneked, mégsem farmer vagy hasonlók)
Egyébként, ami máson jól áll vagy szexi, az terajtad nem biztos, hogy olyan hatást kelt. (Ezért félek én ruhát venni a netről, meg lassan már fizikailag is.)
Bershka, zara...stb drágán sz*art árulnak.
Ha enyhén alternatív öltözködésű vagy, akkor TELJESEN megállja a helyét ez a nadrág, és egyáltalán nem ribis, pont az ellekezője. Ha pedig nem... az már kicsit neccesebb, de ha tetszik, ne törődj vele.
Ne foglalkozz azokkal a majmokkal, akik néhány ruhadarabod alapján akarják megjósolni, hogy te milyen ember vagy!
Mackónadrágban, “casual lady” szettekben is lehet valaki r*b@ncos. - Mert még mindig a VISELKEDÉS az egyetlen, ami alapján JOGOSAN hozzá lehet vágni bárkihez ezt a jelzőt. ...Ha ténylegesen rászolgált.
Nagyon sok embert ismerek, aki hasonló öltözködésű, és a többségük a légynek sem ártana. Karakterben pedig inkább ártatlanok, jámborak és kreatívak, mint magamutogató r*bikék.
Míg ismerek olyan “véescéó” emberkéket, akiknek a viselkedéséről jobb nem beszélni.
Persze nem lehet általánosítani.
Bírom, amikor valakinek nem szimpatikus egy ember, és az öltözködése az első, amiért neki ugrik vagy leszólja. Ez a hardcore primitívség.
25 évesen gáz ez a szerelés.
17 évesen még elmegy, rá lehet fogni, hogy fiatal és hülye.
Hát... van benne valami.
Ez a nadrág majdnem olyan, mint egy harisnya. Sok volt ezzel a felsővel. A felső át is látszik????
Szóval én azt ajánlom, hogy ne együtt hord őket, akkor nem lesz ilyen durva a hatás.
De ha így ismert meg, akkor nem értem, hogy most mi a baja.
Azért attól is függ, hol jelentél meg ebben.Szerintem nem ri**cos, főleg, ha nem tűsarkúval vetted fel.
Szerintem ilyen nadrágot rövid felsővel Bodó Dóri vagy hasonló alakú lány vegyen fel. Akinek van farizma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!