Ízléstelen ilyen szoknyát viselni középiskolásan?
"Nem értem miért kommunikálsz velem úgy, mint valami idióta 3,14csával,"
Pedig az vagy, és megfelelési kényszerben is szenvedsz ("és nem akarom az illetőt megsérteni azzal, hogy soha nem látja, hogy hordom.") És mi van akkor, ha nem látja? Aki vette, szerintem ő maga is tudja, hogy ezt nem hétköznapi viseletre, főleg nem iskolába viselnéd.
És azzal se bántanád meg, hogy ha azt mondanád, hogy bocs, de nem tetszik és közölnéd, hogy milyen a te ízlésed, hogy máskor ne lőjön ennyire mellé.
Anyukád nem tanította meg neked a helyes öltözködést, hogy mikor mit kell hordani?
Miért lennék p*csa azért, mert hordani akarok egy ruhadarabot, ami tetszik, és nem is mutat sokat?
Egyébként a suliba van egy pár érdekes stílusú ember, meg sok kihívó csaj is, de még senkinek nem szóltak érte
Akkor következőleg ilyen ruhát is vegyél fel hétköznapra, oké?
Anyukád egyébként tényleg nem foglalkozik veled? Hatalmas fekete pont neki, mert nem tanítja meg a lányának, hogy milyen ruhában illik menni az iskolába.
Ha tetszik a szoknya, akkor hord iskolán kívül, mikor pl. vásárolni mész, vagy találkozol a barátnőiddel.
Én se veszek fel haspólót munkahelyre, mert NEM ILLIK! Képes vagy ezt felfogni a pici agyaddal?
Ennyi gyöpös elmélyű, rosszinduatú kommentelőt.. szégyen ami itt megy, komolyan. Feltett szehény lány egy szimpla kérdést ti meg ilyeneket mondtok rá.. amiket. Szégyeljétek magatokat komolyan.
Kérdező. Én szemely szerint nem venném fel, mivel nem szeretek szoknyába menni iskolába, DE, ha neked ez tetszik, és jól éreznéd benne magad, akkor vedd fel és hordd.
Ne ócsáróljunk már valakit egy öltözködési stílus miatt emberek.
Pontosan ti vagytok az olyan fajták akik még a melegeket is elítélik, mert hat jaj az nem ellentétes nemű, normális párkapcsolat.
Szerezzetek egy kis érzelmi és alap intelligenciát, és tanuljatok meg élni, saját doldotokkal foglalkozni, nem másba kötni.
Köszi.
21L
13-as
Amit küldtél az szerintem távol áll a kicsit térd feletti szoknyától nem gondolod? Meg az, hogy valami színesrt hordok, miért egyenlő egy mellkidobós ruhával, vagy egy haspólóval?
Nem érti, komolyan nem érti! És ha h.lyének nevezem még ő van ezen megsértődve.
Kislány, a stílust próbáltam volna érzékeltetni, hogy egyik se suliba való hétköznapra, se a FÉNYES, FLITTERES szoknya (ha szimpla egyszerű színes szoknya lenne, nem lenne vele baj, de ezek miatt a plusszok miatt már nem hétköznapi viseletű), se azaz ELEGÁNS ruha, amit linkeltem és a haspóló se, amit még előzőleg hoztam példának.
Bikinibe május végén jó időben, miért nem mész suliba? Mert tudjuk, hogy a bikini strandra való. Ha ezt tudod, akkor az agyad miért nem fogja fel, amit írok neked?
Kedves utolsó.
Eddig csak olyanokat hozol fel, aminek semmi köze ehhez. A példájid sokat mutató darabok. A bikininek meg más funkciója van,abban úszni szokás.
Azt hiszem kettőnk közül nem én vagyok a h*lye :)
Tudod mit, akkor vedd fel. Persze, nyíltan nem fognak szólni, hogy nevetségesen nézel ki, mert ez egy buli szoknya, majd a hátad mögött fognak kibeszélni. Ha neked ez kell, hát istenem.
Te kérdeztél, én válaszoltam. Az, hogy nem fogadod el az érvelésemet, és folyton belekötsz, hogy semmi köze a kérdéshez, pedig igenis van, példákkal próbáltam szemléltetni azt, hogy megértsd végre, hogy ez nem iskolába való ruha, de úgy tűnik reménytelen eset vagy.
Az, hogy anyukád meg nem tanította meg neked a helyes öltözködést, az megér egy külön misét.
Akkor minek tetted fel a kérdést, ha egyébként már úgyis eldöntötted, hogy fel fogod venni? Hisz állításod szerint nem akarod megbántani azt, akitől kaptad (megfelelési kényszer, gyávaság, nem mersz konfrontálódni).
"mert nincs túl jó alkalom" "nem is áll borzalmasan."
Tehát moletten fel akarsz venni egy olyan ruhát, ami nem áll annyira jól (az, hogy nem áll borzalmasan, az egyenlő azzal, hogy tulajdonképpen sehogy se áll, különben azt írtad volna, hogy nagyon jól áll rajtad), plusz a színek és a formák kifogják hangsúlyozni az alakod, amit egyébként is szégyellsz.
Hát, szerintem te magad se tudod, hogy mit is akarsz valójában.
Azt csinálsz, amit akarsz, felőlem te lehetsz a suli bolondja is, engem aztán teljesen hidegen hagy.
Igaz, nem az én tisztem észhez téríteni téged, nem én vagyok az anyád, nem én nem neveltelek meg.
További szép estét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!