Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ti 18 fokban mit hordtok?

Ti 18 fokban mit hordtok?

Figyelt kérdés
Most nálunk 15 fok körül lesz az időjárás. Vettünk egy gyönyörű ballonkabátot. Durva lenne abba járni ilyenkor? Ti mit vesztek fel?
2019. szept. 19. 21:13
 1/8 anonim ***** válasza:
73%
Zoknit.
2019. szept. 19. 21:59
 2/8 anonim ***** válasza:
23%
Az még korai,de talán 1-2 hét múlva már felveheted.
2019. szept. 19. 22:16
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
A ballonkabát vékony, úgyhogy biztos nem túlzás. Szerintem 15 fokban az már teljesen oké, itt nálunk simán vékonyabb pufi dzsekiben is mászkáltak már emberek a héten.
2019. szept. 19. 22:25
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, én hosszú ujjú kardigánban és térdnadrágban még simán elvagyok, délután épp nem volt melegem.
2019. szept. 19. 22:38
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem évszakhoz kell öltözni.

Nincs olyan hogy ilyenkor mit lehet és mit nem!

Az időjáráshoz kell öltözködni! :)

Ha te úgy érzed hogy fàzol és a ballon kabàtban jól érzed magad, akkor miér ne lehetne??

Én ma egy átmeneti vastagabb párka szabású kabàtban voltam. Nem érdekelt ha megnézett vlki.

2019. szept. 19. 22:55
 6/8 anonim ***** válasza:

Thermo hosszúujjú, farmerdzseki, szenteltvíz.

Én 20 fok alatt szenvedek, mint a kutya. :D

2019. szept. 20. 13:37
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Rajtam ma egy vékony bőr bakancs volt, leggings, egy pólóanyagú tunika és egy vastagabb, pulcsi anyagú hosszú kardigán. A napon melegem volt. A kardigán helyett farmerdzsekit veszek majd fel este.
2019. szept. 20. 15:53
 8/8 anonim ***** válasza:
54%

Hogy-hogy mit?

Múltkor aug végén a 16 fokban már meg lett vitatva, hogy természetesen szandál/papucs, rövid gatya.

2019. szept. 20. 21:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!