Ti hordtok már bőrkabátot ilyenkor?
Figyelt kérdés
2019. szept. 6. 07:28
2/11 anonim válasza:
Nem. Shortban és ujjatlan felsőben vagyok. Tegnapelőtt hűvösebb volt, akkor vettem fel hozzá egy kardigánt.
4/11 anonim válasza:
Èn tegnap este igen, de még úgyis fáztam. Természetesen nap közben eszemàgàba se jutna kabàtot húzni.
5/11 anonim válasza:
Nem, az aktuális divat szerint fázunk. Ez van, ezt hozta a korcs világunk. Télen is tornadorkóba járunk, titkoszokniba, bokavillantós farmerrel mert divatos.
Amúgy nem hónaphoz nézzük a bőrkabátot, hanem a hideghez.
6/11 anonim válasza:
Ha olyan hűvös-esős az idő, mint szerdán, akkor igen. Ebben a mai napos, langyos-meleg időben nem.
7/11 anonim válasza:
Ha fázol, húzd fel, ha nem, nem.
9/11 anonim válasza:
hétfőn mar volt rajtam, de most megint jobb idő lett
10/11 anonim válasza:
Nem, bár hozzátartozik, hogy én alapból nem vagyok fázós, 15 fokig simán elvagyok egy hosszú ujjú pólóban is, az alatt szoktam azért már egy pulcsit, farmerdzsekit vagy bőrkabátot venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!