Leszaladnál mezítláb a boltba?
Nem. Tiszta retek lenne utána a lábam, csomó idő lenne letisztítani. Egyszer sétáltam haza mezitláb egy középsulis rendezvény után, mert nem bírtam már tovább a cipőmben. Max egy kilómétert mentem úgy, de szétment a harisnyám talpa ami alá egy csomó minden "bemászott" (kavics, fadarab stb), forró volt a talaj, nem győztem kerülgetni az üvegdarabokat, különböző trutyikat, csikkeket. Mire haza értem, a talpam fekete volt, a lábfejem szürke. Kb egy óráig mostam, de még akkor sem lett teljesen tiszta, sajnos nem sikerült mindent kikerülni, és pár helyen valami ragacsos szutyok maradt a talpamon, amiket le sem tudtam mosni, kb 2-3 nap alatt kopott le róla. Akkor megfogadtam, h soha töbnet nem lesz ilyen, h cipő nélkül mászkáljak a városban. Egyedül strandon homokban szoktam mezítláb lenni, esetleg néha parkban, ha szép a pazsit, akkor azon megyek pár lépést, bár ott már parázok a kutyagumitól. Esetleg vastagabb zoknival egy fokkal jobb lehet talán, de általában az olyan cipők szívatnak meg, amikhez nem veszünk zoknit, max harisnyát, vagy mezitláb..
Én nem is értem azokat a csajokat, akik így mászkálnak, mert azért néha én is látok ilyet a városban, iskolai ünnepség után, vagy hajnalban buli után... És hát számomra elég furcsa, h amúgy tökre igényesnek kinező csajszik csinálják ezt, ami szerintem kicsit kiábrándító. Én pl biztos nem engedném be hozzám így az ismerőseimet, max csak miután letisztította a lábát.
Ilyen jellegű fogadásba nem mennék bele, mert semmi értelme, nyilván, nem egy olyan dolog ez, amihez hű de nagy bátorság kell, viszont annál sokkal büszkébb vagyok a lábaimra, minthogy ilyesminek tegyem ki őket feleslegesen...
12-es, ha bármilyen lábbeliben ment volna be, ugyanúgy, (ha nem jobban) bevitte volna a koszt.
A mezítlábasoknak minden nap akár többször is alaposan meg kell tisztítaniuk a lábukat.
Míg a cipősök a cipőik talpát a legritkább esetben tisztítják alaposan.
Ez nem igénytelenség, hanem stílus. Van, akinek így kényelmes. És sokkal egészségesebb is a legtöbb szempontból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!