Kínaiban 1000ft egy felső,6000ft egy farmerdzseki. Melyiket éri meg jobban venni?
A farmerdzsekit.
Tartósabb is, nem nyúlik el, és hát egy dzseki 6.000,-ért nagyon jó ár. A kínai pólók igen bénák, a dzsekiről senki nem mondja meg, hogy onnan van.
Szerintem mindkettőt.
Más a funkciója a két ruhadarabnak.
Az előttem szólónak igaza van , a kabátról nem lehet megmondani hogy az kínai a legtöbb esetben. Nekem is onnan van 2 db farmerdzsekim is .
Ha egyszínű bázis felső , akkor azt is megveheted , jól jöhet. Törekedj arra hogy ne legyen csicsás .
(Máskülönben a felsők , azért mennek hamar tönkre,első az hogy a minősége nem a legjobb, de azért is mert behajítjuk a mosógépbe , aztán hadd forogjon. Én a kína is felsőim azt a párat ami van , megfogom , beáztatom , mosógéllel kimosom kézközt aztán átöblítem. Pont . És egyik sem megy tönkre , nem nyúlik ,szakad ,rojtolódik el.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!