Miért fura több évnyi szűk farmer hordás után egy bővebb szabásút felvenni? 18/f
Figyelt kérdés
Évek óta szűk farmert hordok. Most reggel egyik sem volt tiszta (vagy a szennyesben voltak vagy a ruhaszariton lógtak) ezért felvettem egy régebbi, bő szabásút.
Ez nagyon fura és kényelmetlen. Miért tűnik annyira kényelmetlennek a szűkhöz képest? Előtte évekig hordtam bő nadrágot és akkor még nem nagyon volt bajom azokkal sem..
2019. szept. 9. 09:39
1/5 anonim válasza:
Megszokás kérdése egyrészt. Másrészt pedig a szűk feszülős gondolom nyúlós anyagú, így hozzád idomul, emiatt is kényelmesebb. :)
Amúgy én is ugyanígy vagyok ezzel, én is évek óta csak full feszülős farmert hordok, és nekem is fura volt a múltkor felvenni egy fekete egyenes szárút alkalomra. Vettem is inkább gyorsan feszülősből is egy feketét alkalmakra, mert abban jobban érzem magam. :)
2/5 anonim válasza:
A valasz benne van a kerdesedben: evek ota nem volt rajtad. Hozzaszoktal a szuk farmerhoz, es elszoktal a botol. Ha most megint elkezded rendszeresen hordani, gondolom ujra hozzaszoksz. (Bocsi az ekezetekert)
3/5 anonim válasza:
Meg szoktad. Én elkezdtem szövet gatyákat meg lazább nem farmer anyagú gatyákat hordani az elmúlt 1 évben. Először nekem is furcsa érzés volt de most már szinte nem is tudok farmerbe kényelmesen el lenni. Pedig én voltam az aki képes volt még itthon is azt hordani.
4/5 anonim válasza:
Megszoktad a szűket,látványban is sokkal másabb a mit a bő mutat,ez is zavarhat illetve mozgásban is másabb érzés.
5/5 anonim válasza:
Mert a szűk jobb és azt szoktad meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!